СпортТема дня

Яскрава та швидкіcна гра: на футбольному полі зустрілися "Ольвія" і "Варус"

Команди змогли здивувати глядачів

Цей материал також доступний

26 серпня на футбольному полі спорткомплексу «Зоря» відбулась зустріч головних претендентів (серед команд першої ліги) на «золото» в першості міста Миколаєва з футболу: силами мірялися команди «Ольвія» (що представляє державне підприємство «Стивідорна компанія «Ольвія», розташоване в Корабельному районі) та «Варус».

Арбітрами матчу працювали Леонід Ізбаш, Олександр Капуста, Ара Григорян, спостерігачем арбітражу — Андрій Єрємєєв.

Гра була яскравою та швидкісною. Вже на 4-ій хвилині матчу гравець «Варусу» Євген Єремєєв відкрив рахунок, а ще через 4 хвилини «Ольвія» наздогнала супротивника (забив Антон Колихалов).

Завершуючи першу половину гри, команди змогли здивувати глядачів та внести досить цікаву інтригу в наступний тайм: до перерви ще два голи забиває «Ольвія» (Віталій Лісачев на 32-ій хвилині та Антон Колихалов на 38-ій), а на 39-ій хвилині відзначився гравець «Варусу» Кирило Лобанов. Тож, рахунок першого тайму — 3:2 на користь портовиків.

Другий тайм виявився не менш вдалим для «Ольвії», стивідори продовжили демонструвати свій твердий характер. Вони змогли відбитися під час гострих моментів атак «Варусу» та закріпили свою перемогу ще двома голами: Віталій Лісачев забиває на 48-ій хвилині з пенальті та «ставить крапку» на 58-ій хвилині матчу.

ФК «Ольвія»
ФК «Ольвія»

Остаточний результат зустрічі — 5:2 на користь «Ольвії».

«У нас осталось две игры с командами, которые сейчас занимают второе и третье места в турнирной таблице. Потом будет определен победитель. Очки вроде сохраняются. По идее, нам хватит и ничьи одной…», — каже гравець та директор команди «Ольвія» Денис Нікора.

Фото-репортаж з цього матчу дивіться ЗА ПОСИЛАННЯМ:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button