Общество

Миколаївські штурмовики візьмуть участь у параді до Дня Незалежності у Києві

За планом чотири літаки пролетять над Хрещатиком та два над Дніпром.

Цей материал також доступний

На аеродромі «Кульбакіне», що в Миколаєві, відбулися навчальні регулярні польоти. Шість літаків 299 бригади візьмуть участь у параді на честь 30-річчя Незалежності України 24 серпня у Києві, передає «Суспільне».

За словами командира 299 бригади тактичної авіації імені генерал-лейтенанта Василя Нікіфорова Сергія Самойлова, шість літаків Су-25 299 бригади візьмуть участь у параді на честь 30-річчя Незалежності України 24 серпня у Києві. За планом чотири літаки пролетять над Хрещатиком та два над Дніпром.

Військові здійснюють польоти на штурмовиках Су-25 та навчально-тренувальних L39 «Альбатрос». У тренуваннях залучено десять літаків.

«Сьогодні літаємо в складних метеоумовах, тому льотний склад буде виконувати польоти по колу з двома розворотами на 180 градусів по системі з прямої, це висота більше 1500 метрів та пілотажні зони з відпрацюванням техніки пілотування в хмарах», — розповів Сергій Самойлов.

У небо підіймалися льотчики 299 бригади та курсанти Харківського національного університету повітряних сил імені Івана Кожедуба.

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

11 комментариев

  1. Жалкие остатки советской авиации наводят ужас на врага и местное население - вдруг развалятся в полёте.

      1. Не падает только тот кто не летает. В Украине летают от силы 10 военных самолётов, а в России сотни, идут испытания, полеты, а в Украине очковтирательство, стрельба по кондиционерам и издевательство над жителями.

  2. Это будет ретро показ древней техники.
    Ведущий парада будет комментировать это так: "А зараз, шановні глядачі, ви бачите над собою літаючі мішені. Ці антикварні речі зібрані на звалище у Кульбакіно за допомогою проволоки і клею ПВА. Слава Україні!

  3. Бачу в хрустальній кулі, що один антикваріат, повністю заправлений і з повним боєкомплектом, звалиться на Жорину хату. При цьому випилиться вся Жорина сім'я, а Жора лишиться калікою і буде колупатись в обгорілих руїнах своєї хати в пошуках паспорта і заначки. Знайде, чи не знайде - не бачу.

    1. Боюсь, если это случится то не только один Жора будет лазить в руинах, а вся многоэтажка.
      Эти "соколы" на металлоломе и так задолбали весь Корабельный летая над домами. Это просто неуважение и презрение к гражданам страны которую они защищают. При клятом совке никто по крышам не летал. Но, пока не свалится этот антиквариат на дома ничего не поможет. У них ресурса(продлённого уже 3 раза) года на 2 осталось. А дальше кирдык, останется пара Л-39 способных брать только две 50 ти килограммовые фугасные бомбочки.

  4. Хоть немного Корабельный район спокойно поживёт без полётов старых советских самолётов над крышами своих домов.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button