Общество

"Стану відомою акторкою і щасливою людиною!"... Юні миколаївці мріють про те, що з ними буде в 30 років

Вихованці ДЦ Корабельного району діляться своїми мріями (ВІДЕО)

Цей материал також доступний

Нашій країні невдовзі виповниться тридцять років, адже 24 серпня 2021 р. святкуватимемо разом 30-річчя Незалежності України!

«А коли нам буде тридцять років, то якими будемо ми?», — вихованці та вихованки Дитячого Центру позашкільної роботи Корабельного району мріяли про своє майбутнє. А їхнє майбутнє — це і майбутнє всієї країни, тож пропонуємо вашій увазі відео-ролик з озвученими мріями юних миколаївців. Хтось з них хоче стати відомим композитором, хтось — авторкою бестселерів, які будуть перекладати на десятки мов, хтось — відомим блогером, а хтось — знаною акторкою, що отримає «Оскара»…

— Стану відомою акторкою і щасливою людиною!, — каже усміхнена маленька дівчинка на відео… А ми бажаємо всім вам, юні й талановиті, бути обов’язково щасливими, ким би ви не стали за фахом. І жити в щасливій та вільній Україні!

Читайте новини першими

Связанные статьи

6 комментариев

  1. Да бл*дь, все хотят быть актрисами, танцевать, путешествовать, блогерами... а на завод идти п*здячить или что то своим умом добиться то нет. Это у них называется сейчас "детский макстмализм", но ничего, это проходит.

  2. Мы в детстве мечтали стать космонавтами, летчиками, геологами. А стали токарем, шофером, военным. Пускай помечтают.

  3. Мы в детстве мечтали стать космонавтами, летчиками, геологами. А стали токарем, шофером, военным. Пускай помечтают.
    И в результате все стали пенсионерами

  4. Ну, в жеппу и привели страну такими мечтаниями. Мечтатели клубнику полякам сапают.
    Шо, там интересно за направления в том Детском Центре? Чему учат? Плясать, горлопанить, на гитаре брынчать? Это все из бюджета финансируется?

  5. Дело в том, что реальную политику на рынке труда в Украине формирует не Украина, а её хозяева. Отсюда весь этот бардак. Все толковое и нужное уходит на запад, остаются певцы, менеджеры, клерки и т.п. все это бы работало если бы Украина вошла в ЕС, но увы, это нам не светит.

  6. Девочки станут вебкамщицами, а мальчики - капперами. Остальные будут на заводе вкалывать, потом сопьются и уйдут в закат.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button