Общество

У Миколаєві зафіксували "автобуси-нелегали", які обслуговують Корабельний район

Водіям-порушникам вручили адмінпротоколи

Цей материал також доступний

У середу, 14 липня, фахівці управління транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій Миколаївської міськради, управління Укртрансбезпеки в Миколаївській області спільно з патрульними поліцейськими перевірили, як перевізники виконують умови договору щодо надання послуг з перевезення пасажирів.

«Під час рейду зафіксували «автобуси-нелегали», які поза договірними умовами продовжують працювати на маршруті №91 (обслуговує Корабельний район). На трьох затриманих водіїв складено адміністративні матеріали, як патрульними, так і фахівцями Укртрансбезпеки. За випуск на лінію неіснуючого маршруту протоколи отримають і механіки підприємства, за яким закріплені «нелегали», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо:
Исполком утвердил перевозчиков, «маршрутки» которых следующий год будут обслуживать николаевцев (91-й маршрут отсутствует в списке — на нем власть решила оставить только свои зеленые автобусы)

Посадовці також виявили, що водії автобусів №2 та №82 самовільно змінюють маршрут руху, порушуючи умови договору. Водіям-порушникам вручили адмінпротоколи.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Это вопрос должен в первую очередь занимать взяточника Сенкевича. Деньги плывут мимо.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button