Политика

У мерії Миколаєва хочуть платити центральним ЗМІ для популяризації міста

Тепер у місті думають над тим, щоб платити великим телеканалам

Цей материал також доступний

У мерії Миколаєва незадоволені тим, що центральні українські телеканали та інші великі ЗМІ нібито мало говорять і показують про Миколаїв. Тепер у місті думають над тим, щоб платити великим телеканалам. Про це розповів перший заступник мера Миколаєва Віталій Луков під час брифінгу для журналістів, повідомляє видання MyCity.

Як приклад Луков навів міські регати. Зі слів заступника, Миколаїв – єдине місто України, де щотижня проходять регати, але центральні телеканали чомусь на це не звертають увагу.

«Якщо в якомусь невеличкому місті на Дніпрі проходить якась невеличка регата, про це говорять усі центральні ЗМІ, а коли відбуваються такі глобальні речі в Миколаєві, чомусь ми цього не чуємо. Нам потрібно, мабуть, буде трошки змінити, можливо, політику. Може навіть потрібно буде виділяти окремі кошти на рекламу на центральних каналах», — допустив Луков.

Під час брифінгу Луков також розповів, що через складні політичні відносити між Україною та Республікою Білорусь Миколаїв разом зі європейськими партнерами на деякий час «поставили на паузу» процедуру закупівлю нових лізингових автобусів та тролейбусів до міста.

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. Ага, публикации типа: " в акватории у пляжа «Чайка» выявили кишечную палочку, почти в 5 раз выше нормы".

    1. Да, да. И в отличии от других палочек, наша Николаевская, не только не вреднаяи даже полезная для отдыхающих

  2. Та вы с местными СМИ разберитесь. Как не включаешь - одни и те же унылые ведущие, занудным голосами монотонно вещают. А качество картинки? При просмотре марта ваша плазма превращается в ламповый телевизор.

  3. ну,т.е.,вы хотите,чтобы центральные СМИ за наши деньги нам врали вместо правды?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button