Общество

Злива залила багатоповерхівку - в «МДЛ» запропонували капремонт за гроші мешканців

У десятиповерхівці після дощу - мокрі стіни та стелі

Цей материал також доступний

В Миколаєві злива, яка 15 червня 2021 року тривала протягом ночі, залила верхні поверхи будинку за адресою вул. Квітнева, 52: зі сходів ллється вода, мокрі стіни та стелі у квартирах та під’їздах. Про це повідомляє «Суспильне».

Мешканка квартири, що на 10-му поверсі, Яна говорить, що неодноразово звертались до керуючої компанії «Місто для людей» (КК «МДЛ»), та на ремонт люди все ще чекають.

«Тече дах. Відклеїлися шпалери. Постійно тут все затікає. Як не боролися, в «Місто для людей» телефонували, запрошували. Ніхто ніяк не реагує. «Чекайте на бригаду». Досі чекаємо», – розказала Яна.

За словами іншої мешканки будинку Ксенії Чепиженко, стіни у під’їзді мокрі. Три тижні тому жителі під’їзду зробили ремонт власними силами та за свої гроші. Заявки на ремонт даху до КК «МДЛ» направляли власники різних квартир, втім відремонтували покрівлю тільки над однією.

«Мені перетелефонувала жінка з «Міста для людей», не представилась, вона запитала: «Чому ви залишаєте заявку на ремонт даху, якщо ви взагалі мешкаєте у 18-й квартирі?!». Я кажу: «І що, ви хочете сказати, що я мешкаю на 5-му поверсі, то для мене це не настільки важливо?». Вона сказала: «Да. Як вас стосується дах? Ви на 5-му, у вас не може крапати!». Я пояснила, що ми займались ремонтом, все робили своїми силами, нам просто шкода своїх сил, я так само користуюсь коридором, де не встигає просихати, буде грибок, пліснява, якою дихатимуть наші діти», – розповіла Ксенія Чепиженко.

Поточні ремонти виконуються з накопичувальної статті компанії. Заборгованість мешканців будинку перед КК «МДЛ» складає 62 тисячі гривень.

Директорка керуючої компанії «Місто для людей» Наталя Тімофєєва пояснює, що капітальний ремонт крівлі можливий з власних грошей мешканців будинку, до ремонту приступили б ще в травні, втім заважають дощі.

«Звернення надійшло від мешканців 39-ї квартири 21 квітня 2021 року, від 18-ї квартири надійшло 14 червня. Про проблему ми дізнались 23-го квітня. Не виконали через те, що погодні умови в травні і на сьогодні, як відомо, у нас випадає річна, мабуть, норма опадів. Немає такої можливості, так як покрівля у них м’яка рубероїдна», – сказала Наталя Тімофєєва.

Поточний ремонт обіцяють виконати, щойно висохне покрівля.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Нужно гнать мдл с города , такой аферы мы не потерпим , они просто качают деньги и ноль результат, да и вообще мы не согласны были изначально , тут корупционая схема , и мер и все кто участвовал должны сидеть

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button