Спорт

Команда "Ольвія" зустрілася на футбольному полі з «Orexim»

В рамках літньої першості міста Миколаєва-2021

Цей материал також доступний

1 червня 2021 року, в перший літній дощовий день, відбулася спортивна зустріч футбольної команди портовиків «Ольвія» (переможця літньої першості минулого року в першій лізі) з дуже достойним та сильним опонентом — командою «Orexim» (переможцем того ж турніру в вищій лізі).

Арбітрами цього матчу працювали: Юрій Зеленський, Михайло Коломієць, а також Анатолій Щирський. спостерігачем арбітражу — Ігор Клигін.

З самого початку гри команда «Orexim» зайняла більш активну позицію, і вже на 4-ій хвилині відкрила рахунок. Далі «Ольвійці» намагались і тримати оборону, і водночас робити небезпечні моменти у воріт опонентів, однак супернику вдалося закріпити свої позиції ще сильніше, забивши другий гол.

Другий тайм був також невдалим для «Ольвії»: команді не вдалось забити жодного м’яча, натомість вона отримала ще 4 голи у свої ворота.

Остаточний рахунок зустрічі — 6:0 на користь «Orexim». Голи забили: Віталій Кірєєв (4, 76), Дмитро Криворотий (34), Владислав Гончаров (47), Євген Колісниченко (64), Віталій Шпартко (78).

Свого коментаря стосовно матчу надав директор команди «Ольвія» Денис Нікора:

“Відбулася наша друга гра літньої першості чемпіонату міста Миколаєва з футболу в «Еліт»-лізі. Суперник — команда «Орексім» — багаторазовий призер міських змагань Вищої ліги, колектив зібраний з найсильніших гравців Миколаївського футболу.

На жаль, з багатьох причин ми не змогли розраховувати на багатьох своїх гравців основного складу. Всі гравці, що вийшли в цей день протистояти іменитому супротивнику, були налаштовані на бій. Проте, клас гравців «Орексім» підтвердився у фінальному результаті матчу…

Хоча результат дуже прикрий, але наша команда зробить висновки з цього безцінного уроку. Чемпіонат лише розпочався, і «Ольвійські» перемоги ще неодмінно будуть!”

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button