Общество

«Хай сонцю і літу всміхаються діти», - в Корабельному районі відсвяткували Міжнародний день захисту дітей

Заходи були ініційовані адміністрацією району

Цей материал також доступний

1 червня в Корабельному районі м. Миколаєва відбулись святкові програми з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Заходи були ініційовані адміністрацією Корабельного району Миколаївської міської ради, про що йдеться у повідомленні на сайті райадміністрації.

У приміщенні бібліотеки-філіалу № 8 для дітей ім. Ш. Кобера і В. Хоменка (завідувачка Інна Скворцова) відбувся святковий захід «Веселкові барви дитячого світу» з дитячим марафоном конкурсів, вікторин та змагань. Жоден учасник заходу не пішов без подарунка, сувеніра або сюрпризу. З побажаннями гарного відпочинку та веселих канікул до дітей звернулась заступник голови адміністрації Корабельного району Алла Луцька.

Також, вона завітала до дітлахів на святкову програму, яка відбулась у групах Корабельного району міського центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю.

До цього свята адміністрацією Корабельного району було презентовано дітям з колективів: бібліотеки-філії №8, Дитячого Центру позашкільної роботи (директорка Тетяна Турчак), Дитячої школи мистецтв №2 (директорка Каріна Крамар), ММПК «Корабельний» (директор Олексій Чебан), КДЮСШ «Олімп» (директорка Світлана Капур), ДЮСШ №5 (директорка Майя Рудаковська), міського закладу культури «Кульбакінський будинок культури» Корабельного району м. Миколаєва (директор Ігор Жупанов) — призи (іграшки, канцтовари) та солодкі подарунки.

У цей день дійсно було багато подарунків, радості, дитячого сміху і щирих посмішок.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button