Экономика

ДП «СК «Ольвія» бере участь у міжнародній виставці в Одесі

Виставка проходитиме з 26 по 28 травня 2021 року

Цей материал також доступний

Стивідорна компанія «Ольвія» бере участь у ХІХ Міжнародній виставці-конференції «Інтер-ТРАНСПОРТ», яка стартувала 26 травня в Одесі (в рамках Міжнародного тижня з торгівлі та транспорту). Про це повідомляє прес-служба порту.

Генеральним партнером заходу виступає ДП «Адміністрація морських портів України», координацію здійснює Міністерство інфраструктури України, Міністерство закордонних справ України та Одеська обласна державна адміністрація.

В урочистій церемонії відкриття виставки взяли участь Президент Асоціації портів України «Укрпорт» Юрій Крук та заступник Голови ДП «Адміністрація морських портів України» Віталій Ліпський.

«В експозиції виставки представлено діяльність провідних портів чорноморського регіону, стивідорних компаній, залізниці, експедиторських компаній, виробників обладнання та техніки для портового та складського господарств, лідерів в галузі гідротехнічного будівництва та учбових закладів. Ця платформа надає багато різноманітних можливостей для компаній-учасників, а саме: налагодження і підсилення діалогу з партнерами, обговорення реформ та інновацій, налагодження нових контактів», — йдеться у повідомленні.

Виставка «Інтер-ТРАНСПОРТ» проходитиме з 26 по 28 травня у виставковому комплексі Одеського морвокзалу.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button