Общество

Черговий "карантинний" рейд у Корабельному: складено 1 акт і 4 протоколи на порушників

Під час рейду 24.05.2021 було обстежено 19 об'єктів

Цей материал також доступний

24 травня 2021 року з метою контролю за виконанням карантинних обмежень, пов’язаних із поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, робочою групою у складі представників головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області та спеціалістів відділу координації торгівлі та підприємництва адміністрації Корабельного району м. Миколаєва проведено рейд-обстеження 19-ти об’єктів.

Як повідомляє адміністрація Корабельного району, під час рейду було обстежено 8 непродовольчих та 8 продовольчих крамниць, два заклади громадського харчування та один салон краси.

У ході рейду було складено 2 протоколи за статтею 44-3 (частина друга) Кодексу України «Про адміністративні правопорушення» («Порушення правил щодо карантину людей»), що передбачає штраф від десяти до п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, 2 протоколи за статтею 42 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення» («Порушення санітарних норм»), що передбачає штраф від одного до дванадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб — від шести до двадцяти п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. А також, складено 1 акт санітарно- епідемічного обстеження об’єкту господарювання.

У Корабельному районі провели "карантинний" рейд

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button