Происшествия

У Миколаєві СБУ викрила контрабанду наркомістких лікарських засобів

Партія прибула з Туреччини під виглядом будматеріалів

Цей материал також доступний

Служба безпеки України у Миколаївській області вилучила велику партію контрабандних товарів. Серед виявленого вантажу — майже 8 тисяч флаконів наркомістких засобів, йдеться у повідомленні на сторінці Управління СБ України в Миколаївській області в соціальній мережі Facebook.

«Правоохоронці встановили, що партія контрабандної продукції прибула до Миколаївського морського торговельного порту з Туреччини під виглядом будматеріалів. Під час огляду виявлено понад 13 тонн контрабандних товарів: одяг, взуття, парфумерію, запасні частини до автомобілів. Речі було приховано від прикордонного і митного контролю під вантажем з цементом у судні закордонного прямування. При декларуванні вантажу виявлено коробки з ймовірно психотропними речовинами і фальсифікованими лікарськими засобами у великих обсягах. Ці речовини і лікарські засоби переправляли з приховуванням від митного контролю серед біг-бегів. Після проведення відповідних експертиз буде встановлена вартість контрабандних товарів та лікарських засобів», — йдеться у повідомленні.

Слідчими СБУ в Миколаївській області, з урахуванням викладеного, розпочато кримінальне провадження за ст. 305 Кримінального кодексу України.

Викриття зловмисників проводилось завдяки скоординованим заходам спецпідрозділу УСБУ в Миколаївській області спільно з Державною митною службою.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button