Экономика

В порту "Ольвія" провели спільні тренування з гасіння умовної пожежі на судні

Всі учасники професійно впорались з відпрацюванням варіантів тактики та спільних дій

Цей материал також доступний

Нещодавно в акваторії морського порту «Ольвія» фахівці філії «Ольвія» ДП «АМПУ» та ДП «Стивідорна компанія «Ольвія» провели спільне спеціальне тренування з ліквідації умовної пожежі на судні біля допоміжного причалу.

За тактичним задумом, внаслідок короткого замикання електричної мережі машинно-котельного відділення буксира-кантувальника «Витязь» почалась пожежа, в результаті чого виникла загроза розповсюдження вогню на нижню палубу та загроза життю членів екіпажу, які знаходились на борту судна. Згідно вимог положень затвердженої Інструкції про порядок надання інформації щодо аварійних подій та надзвичайних ситуацій, про подію було своєчасно оповіщено керівництво ДП «СК «Ольвія», змінного диспетчера філії «Ольвія» та капітана порту.

До гасіння умовної пожежі було залучено команду чергової вахти буксира, об’єктову аварійно-рятувальну службу, а також сили і засоби відомчої пожежної охорони ДП «СК «Ольвія».

Спільна злагоджена робота усіх задіяних фахівців дозволила швидко та оперативно локалізувати і ліквідувати наслідки умовної пожежі, досягти поставлених цілей та поетапно опрацювати дії в умовах можливої надзвичайної ситуації.

«Об’єкт, за своїми параметрами, не з простих, проте всі учасники професійно впорались з відпрацюванням варіантів тактики та спільних дій при гасінні пожежі такого формату», — по завершенню навчань наголосив завідувач сектору пожежної та техногенної безпеки філії «Ольвія» ДП «АМПУ» Володимир Дмитренко.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button