Общество

Окружную прокуратуру Николаева возглавил экс-руководитель местной прокуратуры в Корабельном районе

28 квітня 2021 року нового керівника представили колективу

Цей материал також доступний

У середу, 28 квітня, керівник Миколаївської обласної прокуратури Володимир Говоруха представив колективу керівника Окружної прокуратури міста Миколаєва Євгена Рябого. Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської обласної прокуратури.

Керівник обласної прокуратури привітав новопризначеного керівника та наголосив, що першочерговим завданням, як керівника із великим досвідом роботи, є координація діяльності правоохоронних органів у сфері протидії злочинності на ввіреній території. Юрисдикція Окружної прокуратури м. Миколаєва поширюється на найбільшу громаду області – Миколаївську міську територіальну громаду з населенням понад 480 тисяч громадян.

Довідково: Рябий Євген Іванович народився у 1976 році на Миколаївщині. Вищу освіту здобував в Одеській державній юридичній академії. Розпочав свою трудову діяльність в органах прокуратури у 1999 році помічником прокурора. Працював на різних посадах в органах прокуратури Миколаївської області. Перед новим призначенням Євген Іванович очолював Миколаївську місцеву прокуратуру №2 (розташовувалася в будівлі адміністрації Корабельного району), яка об’єднувала фахівців Корабельного, Інгульського та Вітовського відділень.

Євген Рябий
Євген Рябий (архівне фото)

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button