Общество

8 протоколів і 1 акт: у Корабельному знов перевірили дотримання карантину крамницями, салонами краси...

Під час рейдів 27 - 28 квітня 2021 р. обстежено 48 об'єктів

Цей материал також доступний

У середу, 28 квітня, з метою контролю за виконанням карантинних обмежень, пов’язаних із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, робочою групою у складі представників головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області та спеціалістів відділу координації торгівлі та підприємництва адміністрації Корабельного району м. Миколаєва проведено рейд – обстеження 27-ми об’єктів.

Як повідомляє адміністрація Корабельного району, під час рейду перевірили 15 непродовольчих та 5 продовольчих крамниць, один заклад громадського харчування та 6 салонів краси.

У ході рейду було складено 5 протоколів за статтею 44-3 (частина друга) Кодексу України «Про адміністративні правопорушення» («Порушення правил щодо карантину людей»), що передбачає штраф від десяти до п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, 1 протокол за статтею 42 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення» («Порушення санітарних норм»), що передбачає штраф від одного до дванадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб — від шести до двадцяти п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. А також, складено 1 акт санітарно- епідемічного обстеження об’єкту господарювання.

Крім цього, 27 квітня з метою контролю за виконанням карантинних обмежень, пов’язаних із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, робочою групою у складі представників головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області та спеціалістів відділу координації торгівлі та підприємництва адміністрації Корабельного району м. Миколаєва проведено рейд – обстеження 21-го об’єкта, а саме: 7-ми непродовольчих та 12-ти продовольчих крамниць, закладів громадського харчування – 2.

У ході рейду було складено 2 протоколи за статтею 44-3 (частина друга) Кодексу України «Про адміністративні правопорушення» («Порушення правил щодо карантину людей»), що передбачає штраф від десяти до п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button