Общество

Черговий рейд у Корабельному районі: перевірили крамниці, салони краси, заклади харчування

15 квітня 2021 р. проведено обстеження 31 об'єкта

Цей материал також доступний

У четвер, 15 квітня, з метою контролю за виконанням карантинних обмежень, пов’язаних із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, та з метою недопущення стихійної торгівлі на території Корабельного району м. Миколаєва робочою групою у складі представників головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області та спеціалістів відділу координації торгівлі та підприємництва адміністрації Корабельного району м. Миколаєва проведено рейд – обстеження 31-го об’єкта.

Як повідомляє адміністрація Корабельного району, під час рейду перевірили 15 непродовольчих та 8 продовольчих крамниць, два заклади громадського харчування та шість салонів краси.

У ході рейду було складено 1 протокол за статтею 44-3 (частина друга) Кодексу України «Про адміністративні правопорушення» («Порушення правил щодо карантину людей»), що передбачає штраф від десяти до п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, 2 протоколи за статтею 42 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення» («Порушення санітарних норм»), що передбачає штраф від одного до дванадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб — від шести до двадцяти п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

А також складено 2 акти санітарно-епідемічного обстеження об’єктів господарювання.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button