Общество

11 протоколів, 4 попередження: за 2 дні в Корабельному районі перевірили майже 50 об'єктів

13 та 14 квітня 2021 року в районі пройшли чергові рейди-обстеження

Цей материал також доступний

13 квітня з метою контролю за виконанням карантинних обмежень, пов’язаних із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, та з метою недопущення стихійної торгівлі на території Корабельного району м. Миколаєва робочою групою у складі представників відділу поліції №3 МРУП ГУНП України в Миколаївській області та спеціалістів відділу координації торгівлі та підприємництва адміністрації Корабельного району м. Миколаєва проведено рейди – обстеження 22-х об’єктів, а саме: 4-х непродовольчих та 13-ти продовольчих крамниць, 3-х закладів громадського харчування, 1 салону краси, 1 продовольчого ринку.

Як повідомляє райдміністрація, у ході рейду на суб’єктів господарської діяльності було складено 1 протокол за статтею 44-3 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення» («Порушення правил щодо карантину людей»), що передбачає штраф від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а на посадових осіб — від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, 6 протоколів за статтею 152 Кодексу України «Про адмінправопорушення» (торгівля у невідведеному для цього місці та без наявності відповідного дозволу) та надано 2 попередження суб’єктам господарювання щодо усунення порушень Правил благоустрою в м. Миколаєві.

Матеріали направлено до адміністративної комісії при адміністрації Корабельного району та районного суду для притягнення порушників до адміністративної відповідальності.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button