ОбществоТема дня

111 об'єктів за 3 дні: під час рейдів у Корабельному районі складено 9 протоколів на порушників карантину

Рейди відбулися 1, 3 та 4 квітня 2021 року

Цей материал також доступний

1 квітня з метою контролю за виконанням карантинних обмежень, пов’язаних із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, робочою групою у складі представників головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області, спеціалістів відділу координації торгівлі та підприємництва адміністрації Корабельного району м. Миколаєва проведено рейд-обстеження 13-ти об’єктів, а саме: 5-ти непродовольчих та 4-х продовольчих крамниць, закладів громадського харчування – 4.

Як повідомили на офійному сайті адміністрації Корабельного району, в ході рейду на суб’єктів господарської діяльності представниками ГУ Держпродспоживслужби в Миколаївській області було складено 4 протоколи за статтею 42 КУ «Про адміністративне правопорушення» («Порушення санітарних норм») та надано 2 попередження суб’єктам господарювання щодо усунення порушень Правил благоустрою в м. Миколаєві.

 

Протягом 3 — 4 квітня з метою контролю за виконанням карантинних обмежень, пов’язаних із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, робочою групою у складі представників головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області, відділу поліції №3 МРУП ГУНП України в Миколаївській області та спеціалістів відділу координації торгівлі та підприємництва адміністрації Корабельного району м. Миколаєва проведено рейди-обстеження 98-ми об’єктів, а саме: 60-ти непродовольчих та 19-ти продовольчих крамниць, закладів громадського харчування – 17, салонів краси -2.

У ході рейдів на суб’єктів господарської діяльності представниками ГУ Держпродспоживслужби в Миколаївській області було складено 2 протоколи за статтею 42 КУ «Про адміністративне правопорушення» («Порушення санітарних норм») та 3 протоколи за статтею 44-3 КУ «Про адміністративне правопорушення» («Порушення правил щодо карантину людей»), що передбачає штраф від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а на посадових осіб — від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Фото, використані в даному матеріалі, були опубліковані разом з відповідними повідомленнями на офіційному сайті адміністрації Корабельного району Миколаївської міськради. Як зазначила для «Корабелів.Інфо» одна з представниць перевірених під час рейдів об’єктів, на фото — не обов’язково порушники, це можуть бути просто працівники закладів, де чиновники проводили вказані обстеження.

Читайте новини першими

Связанные статьи

8 комментариев

  1. На конечной 17 го в продмаге на Усадьбе продавщицы без масок всегда , санкнижек и неофициально работают.В долг не дают мне , значит по честному пусть будет всё до конца!

  2. Блин глупо , пока каждый из нас не поймет что нужно ходить в маске , держать дистанцию . За что присуют магазины не ясно. Если покупатель не носит маску то при чем тут магазин? Женщины силу не применят, да и по сути не имеют права . Как действовать продавцу к которому зашли без маски? По сути ограничивать передвижения, да и по провам потребителя, ничего сделать не могут . Давайте флешмоб , все без масок заходим в супермаркет и если не продадут то пускай раскладывают товары , хотя по закону , я имею право взяв с полки товар допустим выпить йогурт , и что я без маски не повлияет

    1. Простите , но по сути , конституцию не меняли , законы должным образом и корректных не приняли. Постановления не должны перечить конституции . Если супермаркет не хотят закрывать , можно закрыть другим способом, потребляет продукт человек до касы , далие откажется просто одеть маску , а не оплачивать товар, если не хотят принимать оплату , то их проблемы

    2. Простите бомбит, просто ситуация с покупателем в магазине была похожа на подставу , он без маски зашол , продавец сказал одеть , тот игнор , а после сразу проверка . Вот как допустим продавцам избежать таких подстав ? По сути заинтересованные люди , могут такое сделать, и фиг докажет продавец. По сути как может продавец и владелец нести ответственность за людей которые не носят маски? А за таких покупателей штраф!?

      1. И также история с пропусками в маршрутках , люди показывают липу , а штраф маршрутчику . Сейсас столько людей разводят .

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button