Общество

За 5 днів у Корабельному перевірили більше сотні об'єктів торгівлі, закладів харчування, салонів краси

Перевіряли дотримання карантину та правил благоустрою...

Цей материал також доступний

З метою контролю за виконанням карантинних обмежень, пов’язаних із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, робоча група у складі представників головного управління Держпродспоживслужби та спеціалістів відділу координації торгівлі та підприємництва адміністрації Корабельного району м. Миколаєва протягом 16 — 18 березня проведено рейди-обстеження 62-х об’єктів, а саме: 31-го непродовольчих та 22-х продовольчих крамниць, 6 закладів громадського харчування, 3-х салонів краси. У ході рейду на суб’єктів господарської діяльності було складено 13 актів сан-епід-обстеження та 1 протокол за статтею 44-3 КУ «Про адміністративне правопорушення» («Порушення правил щодо карантину людей»), що передбачає штраф від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а на посадових осіб — від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

22 березня спеціалісти відділу координації торгівлі та підприємництва адміністрації Корабельного району спільно з представниками відділу поліції №3 МРУП ГУНП України в Миколаївській області провели рейд-відпрацювання місць стихійної торгівлі на території району з метою недопущення встановлення об’єктів незаконної торгівлі за адресами: вул. Металургів, 32; вул. Генерала Попеля, 164; вул. Самойловича, 24, вул. Океанівська, 31; пр. Богоявленський, 311, пр. Богоявленський, 342.

Складено 7 протоколів за статтею 152 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення» (торгівля у невідведеному для цього місці та без наявності відповідного дозволу) та 1 протокол за статтею 44-3 КУ «Про адміністративне правопорушення» («Порушення правил щодо карантину людей»). Матеріали направлено до адміністративної комісії при адміністрації Корабельного району та районного суду для притягнення порушників до адміністративної відповідальності.

22 березня з метою контролю за виконанням карантинних обмежень, пов’язаних із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, робочою групою у складі представників головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області та спеціалістів відділу координації торгівлі та підприємництва адміністрації Корабельного району проведено рейд-обстеження ринка «Фенікс» та 25-ти об’єктів, а саме: 8 продовольчих крамниць, 12 непродовольчих магазинів, 4 закладів громадського харчування, 1 салону краси. У ході рейду порушень не виявлено.

24 березня спеціалісти відділу координації торгівлі та підприємництва адміністрації Корабельного району спільно з представниками відділу санітарної інспекції адміністрації району провели обстеження 12-ти об’єктів торгівлі вздовж пр. Богоявленського на предмет дотримання підприємцями правил благоустрою на території Корабельного району м.Миколаєва. У ході рейду надано 2 приписи щодо необхідності встановлення урн для сміття біля входу до крамниць.

Того ж дня з метою контролю за виконанням карантинних обмежень, пов’язаних із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, робочою групою у складі представників головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області, спеціалістів відділу координації торгівлі та підприємництва адміністрації Корабельного району м. Миколаєва та відділу поліції №3 проведено рейди-обстеження 23-х об’єктів, а саме: 11-го непродовольчих та 6-х продовольчих крамниць, закладів громадського харчування – 4, салонів краси — 2.

У ході рейду на суб’єктів господарської діяльності було складено 1 протокол за статтею 44-3 КУ «Про адміністративне правопорушення» («Порушення правил щодо карантину людей»), що передбачає штраф від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а на посадових осіб — від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, 1 протокол за статтею 42 КУ «Про адміністративне правопорушення» («Порушення санітарних норм») та надано 3 попередження щодо порушень Правил благоустрою м. Миколаєва.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Чтобы победить коронавирус нужно оградить город траншеей с водой. Не пройдет.
    На те деньги что потратились на маски, таблетки и вакцины можно было купить каждому по индивидуальному скафандру.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button