Общество

Де вона, точка G, та як її шукати: 3 відповіді на питання, що турбують мільйони жінок

На цю тему проведено мільйон досліджень, написано багато книг, та все ж точка G залишається найсуперечливішим питанням у жіночій анатомії.

Тому ми вирішили запитати експертів у справі задоволення, команду компанії “Дюрекс” про це. Фахівці відповіли на 3 найпоширеніших питання про найчуттєвішу ерогенну зону.

Чи дійсно існує зона G та як її знайти?

Скільки експертів, стільки думок. Згідно з дослідженнями відомого вченого Ернста Грефенберга, це клаптик губчастої тканини всередині піхви, на відстані десь 4-5 см від входу: точка g відчутно пальпується, якщо натискати на передню стінку. 

Такі заяви вченого примусили мільйони жінок переглянути своє ставлення до сексуального задоволення та пробудити бажання отримувати більше від близькості. 

Багато дам підтверджують отримання найбільшої насолоди, коли стимуляція направлена саме на цю ділянку тіла. Єдина умова: потрібно бути збудженою та максимально розслабленою. Проте є противники теорії, які відхрещуються, що не мають ніякої точки, та надмірна стимуляція, навпаки, псує відчуття. 

З цього можна зробити висновок, що кожна людина чутлива по-своєму. І що ласощі для однієї жінки, не працює з іншою. І то нормально.

Які дії допоможуть у стимуляції зони G?

Вся магія у тому, що потрібно добре знати своє тіло та як воно реагує на дотики, пестощі, поцілунки. Але експерименти з позиціями зайвими не будуть. Є окремі пози, які допомагають стимулювати саме цю ділянку тіла: доггі-стайл, вершниця, гусарська. 

Коли ви поринете в дослідження, може статися так, що природного зволоження інтимних зон буде недостатньо. Тому під рукою має бути гель смазка для інтимного застосування

Такий жіночий засіб є у лінійці продукції Durex і має назву Intense Orgasmic. “Нанесіть кілька крапель гелю на клітор під час попередніх пестощів, і це подарує більш яскраві, приємні та бентежні враження”, — запевняють експерти “Дюрекс”.  

Також не варто нехтувати мануальними практиками, щоб знайти нову ерогенну ділянку. Але у вашому випадку, можливо, “скринька не була й замкнена” і насолоду принесуть зовсім інші позиції. Будь-яка активність, коли жінка контролює процес, ідеально підходить для пошуку солодкої точки. 

Добре, коли жіночі думки не відволікаються на страх завагітніти, який може блокувати будь-яку насолоду. Просто використовуйте презервативи Durex Classic під час інтиму. 

Чи є спеціалізовані іграшки для точки G?

Так, це сатисфаєри. Жінки їх пестливо називають “кроликами” через незвичну форму. Вигин іграшки зроблений таким чином, щоб натискати на найчуттєвішу ділянку всередині. Також доречними будуть іграшки типу ві-вайб з подвійною стимуляцією. 

Отже, немає нічого неможливого. І власні сексуальні експерименти можна спрямувати на пошук точки G. 

Тільки не робіть це за самоціль. Не забувайте насолоджуватися відчуттями та моментом, і пік задоволення не примусить довго чекати на себе. 

На правах реклами

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button