Общество

У Балабанівському лісі відбулися змагання зі спортивного орієнтування серед учнів

Цей вид туристського багатоборства є дуже важливим елементом в підготовці туристів

Цей материал також доступний

В неділю, 14 березня, в урочищі Балабанівський ліс відбувся черговий тур Відкритої першості Миколаївського обласного центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді зі спортивного орієнтування. Про це повідомила Галицинівська територіальна громада на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Цей вид туристського багатоборства є дуже важливим елементом в підготовці туристів. Традиційно наш гурток «Едельвейс» виставив старшу команду вже достатньо досвідчених гуртківців, половина з яких навчається в вищих навчальних закладах Миколаєва, а деякі є членами збірної команди Миколаївської області зі спортивного туризму. Тому старша команда реально претендувала на місце в призовій трійці лідерів і цілком справдила очікування, посівши почесне ІІ місце, зовсім трошки поступившись переможцям», — йдеться у повідомленні.

Також громада привітала Марченко Андрія з І місцем серед хлопців старшої вікової групи та Бабенко Аню з ІІІ місцем серед дівчат старшої вікової групи. Достатньо високі місця посіли також Романовська Іра, Никитюк Аня, Щербатюк Ксюша, Беспояско Віка.

«Дуже приємно вразили молодші гуртківці, переважна більшість яких займається спортивним туризмом перший рік. Звичайно, для виступу вони обрали найпростішу дистанцію спортивного орієнтування, але пройшли її достойно та змогли також посісти ІІ місце серед молодших команд. Тому вітаю учасників команди Осадчу Настю, Сагатдінову Марину, Мерло Дашу, Толстяк Віру, Клімову Аню, Клімову Данила, Корольову Настю, Павлюченко Артема, Толстяк Аню з цим досягненням, переконаний, що це черговий крок до наступних перемог», — йдеться у повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button