Общество

Мешканка Корабельного району Ганна Іванченко відзначила свій 90-річний ювілей

2010 - 2019 - заступник голови Корабельної районної ради ветеранів війни та праці

Цей материал також доступний

15 березня 2021 р. свій 90-річний ювілей відзначила мешканка Корабельного району м. Миколаєва Ганна Миколаївна Іванченко.

Народилася вона в 1931 році в селі Шеметиця Лугінського району Житомирської області. Життєвий шлях Ганни Миколаївни був непростим. Під час війни з мамою та бабусею вона працювала на різних роботах у колгоспі. Згодом закінчила Білоцерковський інститут іноземних мов та була направлена на роботу в якості викладача французької мови в школу №1 Жовтневого району Миколаївської області. За час трудової діяльності в 1952 — 1986 роках досягла рівня заступника директора школи з виховної роботи.

У 2000 році Ганна Миколаївна очолила первинну ветеранську організацію вчителів.

У 2010 році була обрана заступником голови Корабельної районної ради ветеранів війни та праці, де пропрацювала до 2019 року.

Ганна Миколаївна нагороджена медалями «За сумлінну багаторічну працю», «Ветеран праці», «Захисник Вітчизни» та багатьма ювілейними медалями і грамотами Міністерства освіти України, обласного, міського, районного виконкомів і відділів освіти, Ради ветеранів.

15 березня 2021 року Ганну Миколаївну привітали гості – голова адміністрації Корабельного району Олександр Цуканов та начальник відділу з гуманітарних питань Ірина Богдан, — повідомили на сайті райадміністрації.

Низький уклін Вам, Ганно Миколаївно, за ту складну життєву дорогу, по якій Ви пройшли гідно, бувши учасником історичних подій і працюючи на благо майбутнього покоління. Бажаємо Вам міцного здоров’я, розуміння близьких, більше радості та задоволень, які Ви так заслужили. З ювілеєм!

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Через 50 років після школи я чую її голос, українську мову та французьку яку вона викладала. Низький уклін та вдячність цьому поколінню вчителів, сподвижників та безсеребреників, справжніх інтелігентів.Вони не були репетиторами, були ВЧИТЕЛЯМИ, помічали талановитих дітей з бідних сімей і залишали після уроків відстаючих, щоб все ж навчити. Таких вже нема і мабуть уже не буде в цій жалюгідній цивілізації. Вони навчили нас дружбі та людяності, дали справжні знання. Многія літа Вам, Ганна Миколаївна.!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button