Общество

Соцмережі обурили стосунки та поцілунки 8-річної моделі та 13-річного блогера. ФОТО

У соцмережах спалахнув скандал через стосунки 8-річної моделі Мілани Маханець з 13-річним блогером Павлом Паєм та відверті фотографії дівчинки. Діти оголосили в Instagram про те, що почали зустрічатися, — УП.

Там же блогери публікували відео з поцілунками та знімали челендж, під час якого мали бути приковані один до одного ланцюгами упродовж 24 годин.

Дівчинка на фото позувала у купальниках та відвертому одязі.Акаунт дівчинки веде її мама Дарія Маханець.

Найбільш провокативні фото та відео на сторінках блогерів вже видалили та закрили коментарі під постами у профілі дівчинки.У сторіс, де пару запитували, чи сплять вони разом, діти відповідали, що так.

«Це зрежисований батьками публічний «роман» 8-річної дівчинки з Києва і 13-річного хлопчика. Дівчинка має мільйони підписників по різних соцмережах. У соцмережах вважають, що цей публічний «роман» зрежисований батьками.

Мільйони дітей хочуть так само стати об’єктами збудження для педофілів та заробляти на цьому гроші«, – пише Ганна Маляр, голова Центру правових та кримінологічних досліджень.

За словами дитячого омбудсмена Миколи Кулеби, продюсуванням дітей займається російська компанія, тому ймовірно, що стосунки між ними зрежисовані.

«Я вважаю таку поведінку неприпустимою.  Дівчатка шукатимуть собі старших хлопців і намагатимуться повторити те саме, що бачать на екрані. Це може призвести до збільшення випадків сексуального насильства», – сказав в коментарі «Українській правді. Життя» дитячий омбудсмен.

Кулеба звернувся до правоохоронних органів, щоб ті розібралися у ситуації.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Дети смотрят на припиздков из разных соцсетей и такими же становятся. На выходе получаем «замечательное» поколение

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button