Спорт

Футбольна команда "Ольвія" закріпила свої лідируючі позиції у турнірній таблиці зимової першості Миколаєва (відео)

Огляд березневих матчів 2021 року

Цей материал також доступний

В рамках зимової (2020/2021) першості міста Миколаєва з футболу, команда «Ольвія», яка представляє державне підприємство «Стивідорна компанія «Ольвія», розташоване в Корабельному районі, протистояла гравцям молодшого покоління: 6 березня — команді СДЮСШОР Миколаїв U18, а 13 березня — СДЮСШОР Миколаїв U17.

Арбітрами першого з цих матчів були Л.Ізбаш, С.Репня, Р.Афонін, спостерігачем арбітражу — М. Пономаренко.

На матч 6 березня завітали вболівальники «Миколаєва U18», які гучно підтримували молодь своїми гаслами та співом. Перший тайм пройшов у досить динамічній боротьбі, однак без означення явної команди-лідера, оскільки всі намагання з обох боків відкрити рахунок завершились безрезультатно.

У другому таймі більш яскраво вступила «Ольвія»: майже не відступаючи від воріт «Миколаєва U18», портовики намагались пробити оборону. Однак відкрити рахунок вдалося лише після порушень суперника — реалізував гол з пенальті Віталій Лісачов.

Далі команди продовжили боротьбу: «Ольвія» прагнула вирватись ще більше вперед, а Миколаїв U18 — наздогнати портовиків. Намагання молоді увінчались голом вже на останній хвилині матчу: команда вдало реалізувала кутовий та вирівняла рахунок.

Команди вийшли з поля з рахунком 1:1.

ФОТО з цього матчу — ЗА ПОСИЛАННЯМ:

13 березня проти “Ольвії” боровся її головний суперник, який зараз йде другим після портовиків у турнірній таблиці першої ліги, а саме — команда СДЮСШОР Миколаїв U17.

Арбітрами цього матчу працювали Ю. Зеленський, В. Піскер, Р. Трофімчук, спостерігачем арбітражу — М.Пономаренко.

Зустріч виявилась напруженою, адже портовики не збирались поступатись лаврами першості, тому їм довелось максимально проявити себе, аби більше «видірватись» від головного суперника. Вже у першому таймі команди обмінювались атаками, однак «Ольвія» проявила себе на полі яскравіше: після безлічі намагань забити гол, відкрити рахунок матчу вдалося Володимиру Зігурі.

Другий тайм розпочався з того, що гравці «Миколаєва U17» змогли на деякий час зрівняти рахунок. Однак «Ольвія» не планувала здавати свої позиції та продовжувала боротьбу. Під час однієї з атак біля воріт суперника, яку проводив Антон Колихалов, було порушення, у зв’язку з чим «Ольвії» надали можливість реалізувати пенальті, що і було зроблено Віталієм Лісачовим. А майже на завершення матчу, третього гола від портовиків у ворота гравців школи олімпійського резерву забив Антон Колихалов.

Остаточний результат матчу — 3:1 на користь команди «Ольвія».

Наразі футбольна команда «Ольвія» посідає перше місце в турнирній таблиці першої ліги зимової першості міста, маючи 28 очок (відрив від 2-го міста — 5 очок).

Ярослава Шевчук 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button