Общество

Складено 15 адмінпротоколів та 95 попереджень: у Корабельному районі провели санітарні рейди

Порушникам погрожує штраф до 1360 грн

Цей материал також доступний

Відділом санітарної інспекції адміністрації Корабельного району 22 та 24 лютого проведено санітарні рейди на території району, а саме: пр. Богоявленський, вул. Металургів, вул. Львівська, вул. Леваневського, вул. Остапа Вишні, вул. Адмірала Ушакова, вул. Лесі Українки, провулок Лесі Українки, вул. Княжа, вул. Олега Ольжича, вул. Дунайської Флотилії, провулок Екіпажний, вул. Центральна Садиба.

За підсумками проведених рейдів видано 95 листів-попереджень про необхідність усунення порушень Правил благоустрою міста Миколаєва та складено 15 адміністративних протоколів за статтею 152 ст. КУпАП, які передано на розгляд адміністративної комісії при адміністрації Корабельного району, йдеться у повідомленні районної адміністрації.

«Шановні жителі Корабельного району! Вкотре нагадуємо, що обов’язком кожного власника приватного домоволодіння є утримання у належному стані прилеглої території, що включає в себе прибирання сміття, очищення від снігу, посипання протиожеледною сумішшю, ліквідацію карантинних рослин та покіс трави. Складування будівельних матеріалів дозволяється на короткий термін для перенесення на власну територію за умови отримання відповідного узгодження в адміністрації району. Порушення Правил благоустрою тягне за собою адміністративну відповідальность згідно зі статтею 152 ст. КУпАП – штраф до 1360 грн!!!», — йдеться у повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

11 комментариев

  1. Тю,вы шо дуреете?что хочу ,то и делаю возле своего дома!!пусть попробуют прийти что-то составлять ,хоть и не за что!в этом плане не согласна ,что люди должны платить государству!

    1. Даже на приватизированной участке, Вы не можете делать что хотите. Тем более возле.

  2. А то что дороги на улицах из строй мусора, а не асфальта это норм? Идите в автодор штрафы выпишите сначала.

      1. Все правильно в цивилизованных странах , вроде Сингапура или Японии штраф за выброшенный окурок , наводите порядки, господа свиньи

  3. Бомжей , наркоманов,розваление старшие дома в центре города уберите.Они на окраину к роботягам прутся порядки наводить,какова?!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button