Спорт

"Ледяной душ по чемпионским амбициям": матч "Ольвія" - ФК "Миколаїв U17" (відео)

Продовжується зимова першість міста Миколаєва з футболу

Цей материал також доступний

21 лютого на полі «Зорі» продовжились зимові зустрічі за першість міста Миколаєва з футболу. Цього дня команда «Ольвія» (яка представляє державне підприємство «Стивідорна компанія «Ольвія», розташоване в Корабельному районі)  розпочала друге турнірне коло, зустрівшись з молоддю ДЮФШ ФК «Миколаїв» U17.

Арбітрами матчу в цей день були Роман Афонін, А. Мерцалов, Вадим Нагайчук, спостерігачем арбітражу — Ігор Клигін.

Хочеться зазначити, що під час гри були падіння не лише від порушень, а й від слизького та не зовсім прибраного від снігу поля, що вплинуло негативно на гру обох команд: замість впевнених передач та швидкості, гравці повинні були гальмувати на деяких ділянках та слідкувати не так за м’ячем, а як уникнути травмування.

Гра розпочалась динамічно, більшу активність проявляли портовики, достатня кількість небезпечних моментів, створених «Ольвією» біля воріт «Миколаєва» U17, спонукала молодь згуртуватись та проявити свою активність, і вже всередині першого тайму вони змогли відкрити рахунок. Хоч «Ольвія» не зупинялась та продовжувала атаки, однак це не принесло результатів до перерви.

Відпочивши, гравці команди «Ольвія» розпочали другий тайм з нападу. Декілька яскравих моментів — і рахунок вирівнюється (забиває гол Антон Колихалов).

Однак, на жаль, під час цієї зустрічі це був перший та останній гол для «Ольвії». Молодь грала на граничних швидкостях, намагаючись вимотати суперника. Тож, далі переможну естафету у реалізації голів перехопили гравці ДЮФШ ФК «Миколаїв» U17. Під час другого тайму вони змогли забити ще 4 голи.

Дана зустріч завершилась першим програшем для стивідорів у рамках зимової першості. Загальний рахунок — 5:1 на користь ДЮФШ ФК «Миколаїв» U17, які тепер зайняли другу стрічку турнірної таблиці першої ліги (лідером залишається «Ольвія»).

Начальник футбольної команди «Ольвія» Денис Нікора зазначив, що даний програш був як льодовий душ на шляху їхнього колективу, який до цього матчу лише перемагав своїх суперників зимової першості 2020-2021:

«Ледяной душ по чемпионским амбициям» (((
ДЮФШ Николаев ю17 — ФК «Ольвия» 5:1″

Повний ФОТО-репортаж гри можна побачити ЗА ПОСИЛАННЯМ:

Ярослава Шевчук

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button