Общество

"Талановиті, цікаві люди", - пенсіонери Корабельного району створили творче об'єднання

Вони також намагаються вивчати українську мову

Цей материал також доступний

Пенсіонери Корабельного району міста Миколаєва мають можливість кожного тижня проводити культурні зустрічі у Міжрайонному ресурсному центрі дорослої Бібліотеки-філії  №18 за адресою пр. Корабелів, 12. Ініціаторкою створення творчого об’єднання «Радуга» є місцева мешканка Алла Валєєва. Про це повідомляє завідувач бібліотеки Лілія Полковниченко:

«У Міжрайонному ресурсному центрі Бібліотеки-філії 18 ЦБС для дорослих м. Миколаєва зібралися активні пенсіонери Корабельного району. Всі вони об’єднались, створивши творче об’єднання за інтересами під назвою «Радуга». Ініціаторка створення ТО — активна мешканка району, творча людина Валєєва Алла Дмитрівна.

Тепер пенсіонери збираються на кожному тижні. Це талановиті, цікаві люди, які закохані в поезію, музику та театр. А у нашій бібліотеці вони намагаються вивчати українську мову, дізнаватись багато цікавого про український фольклор, їм подобається створювати невеличкі театралізовані вистави, інсценувати гуморески, дізнаватись та говорити про драматургію, музичні твори, літературу, а також їх цікавить тема здоров’я, туризму.

Ось таке цікаве творче об’єднання за інтересами в нашій бібліотеці, пенсіонери якого тепер наші нові читачі. Запрошуємо всіх мешканців району, хто зацікавився у Бібліотеку-філію 18 для дорослих, яка знаходиться за адресою пр. Корабелів, 12″.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button