Спорт

Яскраве завершення І турнірного кола зимової першості з футболу команди "Ольвія" (відео)

"Ольвія" отримала 7 перемог поспіль

Цей материал також доступний

13 лютого на футбольному полі «Зоря» команда «Ольвія» (яка представляє державне підприємство «Стивідорна компанія «Ольвія», розташоване в Корабельному районі) продовжила свою яскраву зимову боротьбу за першість міста по футболу. Цього по-справжньому лютневого дня портовики зустрілись з командою «Nexteum».

Арбітрами у цей день були Ірина Голіяк, Сергій Пашинський та Сергій Гайчев, спостерігачем арбітражу — Ігор Клигін.

Перший тайм розпочався, і вже за традицією зимової першості ініціативу проявляла команда «Ольвія», її численні атаки увінчались перемогою у першому таймі з рахунком 2:0. Першим забив яскравого голу ударом голови на 17-ій хвилині Євген Помельничий, далі продовжив відрив на 38-ій хвилині Віталій Лісачов.

У другому таймі «Ольвія» розігрілась не на жарт, не дивлячись на вітер, снігопад та мороз стивідори майже не даючи шансів опоненту вдало розігрували м’яча на свою корить, що принесло за тайм відрив від «Nexteum» ще у 3 очки. Відзначились у цьому таймі: Віктор Ходоровський (на 49-ій хвилині), Антон Лященко (55), Павло Шуткевич (60).

Остаточний результат зустрічі — 5:0 на користь «Ольвії», цим матчем команда завершила перше коло турніру, на якому беззаперечно є лідером у турнірній таблиці першої ліги.

Начальник команди Денис Нікора поділився з пресс-службою ФФММ своєю думкою про зустріч та пройдене перше турнірне коло:

«На игру оказали влияние погодные условия и состояние поля. Футболисты больше боролись за мяч, чем играли. Когда забили первый мяч, стало легче. После третьего гола соперник уже практически не сопротивлялся.

Наша команда уверенно провела первый круг, без очковых потерь. Идем вперед, чтобы выполнить поставленную задачу. Из соперников выделю обе команды СДЮСШОР «Николаев».

Більше фото з цього матчу дивіться за посиланням:

Ярослава Шевчук

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button