Общество

У Корабельному районі провели рейди - «карантинний» та проти стихійної торгівлі

За два дня склали десять адмінпротоколів

Цей материал також доступний

9 лютого робочою групою у складі представників головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області та спеціалістів відділу координації торгівлі та підприємництва адміністрації Корабельного району м. Миколаєва рейди-обстеження 17 об’єктів району.

Як повідомляє райадміністрація, рейд проводили з метою контролю за виконанням карантинних обмежень, пов’язаних із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19. Перевірили 17-ти об’єктів (мкр. Ш. Балка та мкр. Кульбакино), а саме: 6-ти непродовольчих та 10-ти продовольчих крамниць, закладів громадського харчування — 1.

«У ході рейду на суб’єктів господарської діяльності представниками ГУ Держпродспоживслужби в Миколаївській області було складено 2 протоколи за статтею 42 КУ «Про адміністративне правопорушення» («Порушення санітарних норм»)», — йдеться у повідомленні.

10 лютого спеціалісти відділу координації торгівлі та підприємництва адміністрації Корабельного району спільно з представниками відділу поліції №3 МРУП ГУНП України в Миколаївській області провели рейд — відпрацювання місць стихійної торгівлі на території Корабельного району м. Миколаєва з метою недопущення встановлення об’єктів незаконної торгівлі за адресами: вул. Металргів, 32; вул. Генерала Попеля, 164; вул. Самойловича, 24, вул. Океанівська, 31; пр. Богоявленський, 311, пр. Богоявленський, 342.

«Складено 8 протоколів за статтею 152 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення» (торгівля у невідведеному для цього місці та без наявності відповідного дозволу). Матеріали направлено до адміністративної комісії при адміністрації Корабельного району для притягнення порушників до адміністративної відповідальності», — йдеться у повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button