Происшествия

Водій миколаївської "маршрутки" знущався над школяркою

Дитина отримала моральну травму

Цей материал також доступний

Мешканка Миколаєва Ольга П. звернула увагу посадових осіб на проблему пільгового перевезення учнів — вона неодноразово була свідком, коли водії вимагали від дітей оплати в повному обсязі та влаштовували обговорення їх вигляду та віку.

«30.01.2021 водій маршрутного таксі №75 ВЕ 8304 АА вимагав від дитини, яка їхала з занять в музичній школі, документ, який підтверджує дату народження. Наданий учнівський квиток його не влаштував. Обговорення її зовнішнього обліку, який на його погляд старше 14 років (хоча пред’явлений учнівський квиток підтверджував 7 клас, а це 12 років), відбувався голосно, на весь салон, і мама з дитиною, щоб припинити це знущання над дитиною, вийшли з маршрутки», — написала вона у групі «Contact Center при Миколаївській міській раді
» в соціальній мережі Facebook.

Вона наголосила, що водій грубо порушив рішення міської ради від 22.06.2018 року

«Дитині була нанесена травма. На якій підставі водій вимагав підтвердження віку дитини після надання учнівського квитка? Діти повинні носити з собою ще свідоцтво про народження?», — додала вона.

Читайте новини першими

Связанные статьи

5 комментариев

  1. Водителя во многом понимаю,надо требовать документ т.к нынче в 13-14 лет выглядят как 16-17.

    1. Так ученический был предоставлен (печать школы подтверждение того, что это действующий ученик) на каком основании требовать свидетельство о рождении???

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button