Спорт

Відновився зимовий чемпіонат Миколаєва з футболу: "Ольвія" знов очолила турнірну таблицю І ліги (фото, відео)

30.01.2021 на полі зустрілися "Ольвія" і "СДЮСШОР Миколаїв U17"

Цей материал також доступний

Після зимових свят та карантину, у Миколаєві відновився чемпіонат із зимової першості 2020-2021 року. Так, у суботу, 30 січня, на стадіоні спортмістечка в мікрорайоні Соляні, в рамках змагань першої ліги зустрілись юна команда «СДЮСШОР Миколаїв U17» (біла форма) та досвідчена й титулована «Ольвія» (жовта форма), гравці якої представляють державне підприємство «Стивідорна компанія «Ольвія», розташоване в Корабельному районі міста.

Арбітри матчу — Роман Афонін, Сергій Гайчев, Олександр Мерцалов, спостерігач арбітражу — Микола Пономаренко.

Спортивна зустріч розпочалася з активних атак обох команд, однак лідируючу позицію тримали портовики, майже не даючи своїм опонентам можливості розслабитись. Після кількох спроб біля воріт «Миколаєва U17», бомбардир-«ольвієць» Антон Колихалов відкрив рахунок. Але невдовзі юні супротивники його зрівняли — перший тайм закінчився внічию (1:1).

Гра на полі відзначилась не лише яскравими моментами, а й численними порушеннями (як результат — жовтими та червоними картками арбітра), падіннями та навіть травмуваннями (хоча й незначними).

У другому таймі «Ольвія» майже весь час тримала м’яча під контролем та вела гру на половині поля опонента, і тим самим змогла вирватись уперед ще на два очки (відзначились Антон Лященко та Віктор Ходоровський.


У відео-підбірці — голи, забиті «Ольвією» 

Остаточний результат зустрічі — 3:1 на користь «Ольвії».

Фото-репортаж матчу можна побачити ЗА ПОСИЛАННЯМ:

Після матчу директор футбольної команди стивідорної компанії Денис Нікора на «Фейсбук»-сторінці «Спортивний клуб «Ольвія» зазначив, що команда знов повернулась на своє перше місце в турнірній таблиці.

Ярослава Шевчук

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button