Общество

"Карантинні" рейди у Корабельному районі: 8 - 10 січня перевірили 133 об'єкти, склали 16 протоколів

Перевірено 99 крамниць, 19 закладів харчування, 7 перукарень та салонів краси...

Цей материал також доступний

З 8 по 10 січня робочою групою у складі представників головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області та спеціалістів відділу координації торгівлі та підприємництва адміністрації Корабельного району м. Миколаєва рейди-обстеження 133-х об’єктів району.

Як повідомляє райадміністрація, рейд проводили з метою контролю за виконанням карантинних обмежень, пов’язаних із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, та додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених у період з 8 до 25 січня. Перевірили 46 непродовольчих та 53 продовольчі крамниці, 19 закладів громадського харчування, 7 перукарень та салонів краси, а також 8 інших закладів.

«У ході рейду представниками Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області було складено 9 протоколів за статтею 44-3 КУ «Про адміністративне правопорушення» («Порушення правил щодо карантину людей») та 7 протоколів за статтею 42 КУ «Про адміністративне правопорушення» («Порушення санітарних норм»)», — йдеться у повідомленні.

карантинный рейд в Корабельном районе

магазин в Корабельном районе - опечатанные полки

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button