Общество

За новими правилами: миколаївські школярі з 11 по 22 січня навчатимуться дистанційно

Одного тривалого відеозв'язку вже не буде, будуть маленькі на кожному уроці

Цей материал також доступний

З 11 по 22 січня 2021 року освітній процес у школах буде здійснюватися за допомогою технологій дистанційного навчання. При цьому введено нові правила санітарного регламенту. Про це повідомляється на сайті Миколаївської школи №29:

«Більше не можна робити один довгий відеозв’язок, за який вчитель пояснює матеріал декількох предметів. Тепер уроки проводяться за розкладом дзвінків, на кожному уроці ми маємо можливість лише 15 хвилин використовувати технічні засоби навчання (ЗУМ, презентації, відео), далі учень за описаним в Гугл-класі завданням, чи роз’ясненням під час 15-хвилинної Зум конференції, працює самостійно у зошиті і підручнику. Тобто фактично якщо у Вас 5 уроків, на кожному з них вчитель вибирає як здійснити комунікацію (Зум, класс рум, відео, презентація), одного тривалого відеозв’язку вже не буде, будуть маленькі на кожному уроці, чи їх, на свій розсуд вчитель замінює відео і презентацією у Гугл класі. ВСІ вчителі забов’язані дотримуватися цих правил».

 

 

Освітній процес буде здійснюватися згідно з Положенням про дистанційну форму здобуття повної загальної середньої освіти, затвердженого наказом МОН України від 08.09.2020 № 1115 «Про деякі питання організації дистанційного навчання», на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», яка набрала чинності 12 грудня 2020 року, та листа Управління освіти Миколаївської міської ради від 15.12.2020 №4065/13.01.01-08/14.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button