Происшествия

Масштабна пожежа на нафтобазі у Вітовському районі Миколаївської області

Було залучено 9 одиниць техніки та 28 вогнеборців

Цей материал також доступний

8 січня 2021 року, в день, на станції Горохівка Миколаївській області Вітовського району на території підприємства, де зберігаються і перероблюються паливно-мастильні матеріали, виникла пожежа. До ліквідації з  пожежою було залучено 9 одиниць техніки та 28 вогнеборців, про це повідомило на своїй сторінці у соцмережі «Фейсбук» Головне управління ДСНС України у Миколаївській області:

9 одиниць техніки та 28 вогнеборців Головного управління ДСНС України у Миколаївській області ліквідовують пожежу цистерни з нафтопродуктами на орієнтовній площі 500 кв. м на території об’єкта, розташованого на станції Горохівка, що у Вітовському районі
Дзвінок про те, що відбувається полум’яне горіння на значній площі надійшов на спецлінію 101 о 13:08.

Відразу на місце направлені відділення 16, 2, 3, 4, державних пожежно-рятувальних частин та чергову зміну оперативно-координаційного центру. Наразі здійснюється гасіння пожежі, охолодження та захист цистерн, розташованих поруч із осередком вогню.

Пізніше рятувальники повідомили:

О 14:45 пожежу ємкості з бітумом на території нафтобази на станції Горохівка за адресою вул. Залізнична, що у Вітовскому районі Миколаївської області, ліквідовано на площі 500 кв. м.
Загалом працювало 14 одиниць техніки та 67 осіб.
Жертв та постраждалих немає.
Причина встановлюється.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button