Общество

Варварськи вирвані чи зламані: у Корабельному районі понівечили нещодавно висаджені липи

"З такими от істотами живемо пліч-о-пліч…"

Цей материал також доступний

У парку «Дружба», розташованому у Корабельному районі, вандали понівечили липовий гай, який висаджено в ході акції «Мільйон дерев для Миколаєва», про що на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомив співорганізатор висадки дерев Олег Дорош.

«У нас сумна новина, товариство. Пам’ятаєте ті 300 лип, що ми висаджували в рамках акції «Мільйон дерев за 24 години» в дендропарку «Дружба». Так от, деякі нелюди, назвемо їх так толерантно, потроху знищують деревця. Частина розкрадена, частина просто варварськи вирвана, частина зламана. Словом, масштабів трагедії поки не знаю, треба виїжджати на місце», — написав він.

За його словами, є великі підозри, що це роблять дачники з садового товариства, яке знаходиться поряд.

«Власне, ці виродки і знищили добру частинку дендропарку і постійно влаштовують звалища… З такими от істотами живемо пліч-о-пліч…», — додав він.

Читайте новини першими

Связанные статьи

12 комментариев

    1. Ты чего такая еканутая? На нормальный комментарий ума нету? Или ты бот который Путина должен обезательно вспомнить? Вот так ты и детей своих воспитуешь , пофиг что они творят главное что-то при путене

      1. Еканутый ты, если за бандерщину. Мои дети слава богу не скачут, как ты и тебе подобным

        1. Дети встают с колен, как и взрослые росиянцы, забыв оторвать локти от земли.

        2. Ты вообще только раком стоишь, сладкозадый

  1. Дорогие друзья надо ловить этих пидор@сов и эти липовые черенки вставлять им в задницы может потом добавится извилин что они делают. Хотя согласен что причина всему не деревья а всё-таки земелька........

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button