Происшествия

"Хотів допомогти": подробиці затримання п'яного викрадача автівки в Корабельному районі

Чоловік був у стані алкогольного сп'яніння, агресивно себе поводив та кричав...

Цей материал також доступний

Як повідомлялося раніше, о 13:20 в суботу, 19 грудня, на спецлінію «102» надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що від будинку по пр. Корабелів викрадено її Dewoo sens (жінка випадково залишила ключі у водійських дверцятах, чим і скористався зловмисник). За декілька хвилин, опрацьовуючи прилеглу територію, автомобіль за орієнтуванням розшукав наряд реагування поліції охорони.

— Побачивши викрадену машину у дворі, ми її заблокували. Адже помітили за кермом чоловіка, який намагався швидко поїхати з місця, — розповідає водій наряду реагування поліції охорони, старший сержант поліції Дмитро Мацибурук.

Поліцейські охорони затримали чоловіка. Він був у стані алкогольного сп’яніння, агресивно себе поводив та кричав, — повідомили і управлінні поліції охорони в Миколаївській області.

Він все повторював, що ні в чому не винен. Начебто, він йшов по проспекту. Там до нього звернувся чоловік, який і попросив перегнати автівку. Але не наше запитання, чому він погодився у стані алкогольного сп’яніння, — відповісти не зміг, — розповідає молодший інспектор наряду реагування поліції охорони, старший сержант поліції Михайло Дорошенко.

 

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Корабельного РВ ГУНП в Миколаївській області.

39-річного зловмисника затримали у порядку ст. 208 КПК. Dewoo sens буде повернутий власниці після проведення відповідних слідчих дій.

Наразі триває розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч.1 ст.289 ККУ «Незаконне заволодіння транспортним засобом». За угон транспортного засобу раніше судимому за майнові злочини затриманому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button