Общество

Молодь Корабельного району боролася з продажем наркотиків

До акції долучилися патрульні поліцейські

Цей материал також доступний

Активні миколаївці у Корабельному районі міста організували черговий захід «Миколаїв обирає життя!» зі знищення реклами веб-ресурсів, на яких можна придбати наркотичні речовини.

Як йдеться у повідомленні на сторінці Патрульної поліції Миколаївської області у соціальній мережі Facebook, інспектори патрульної служби теж взяли трафарети, фарбу й зробили свій внесок спільно з небайдужими жителями міста та іншими учасниками.

«Поліцейські та учасники заходу привертали увагу містян до існуючої проблеми, для боротьби з якою треба об’єднати зусилля. Друзі, робити наше місто безпечнішим може кожен. Долучайтесь!», — йдеться у повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

10 комментариев

  1. Всю наркоту отлавливать и убивать надо! Все равно уже покойники они в ближайшее время

  2. Уже клеят самоклейки с рекламой на досках объявлений возле подъезда и на двери подъезда.

  3. так а штраф за наскальную живопись они себе выписали? боремся с говном на стенах обссыкая. дебилы бл

    ваш бы энтузиазм да в здоровое русло...

  4. Дорогие друзья! Я не понимаю почему вы их так хвалите и полиция фотографируется с участниками преступления которые теперь цивильно засерают стены красивыми словами вместо того чтоб выписать им штраф. Луче бы делали что-то полезное вместо селфи с полицейскими. Интересно будет понаблюдать если кто-то из владельцев помещений подаст жалобу на этих художников в суд.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button