СпортТема дня

Победоносное начало: "Ольвия" уже дважды разгромила своих соперников в зимнем первенстве города по футболу (видео)

Чергова перемога "ольвійців" 13 грудня стала гарним подарунком їхньому тренеру-ювіляру

Цей материал також доступний

У цьому місяці стартувала зимова першість міста Миколаєва з футболу (2020 — 2021). В його рамках команда, що представляє державне підприємство «Стивідорна компанія «Ольвія», розташоване у Корабельному районі, зіграла вже два матчі першої ліги, і обидва — дуже вдало.

5 грудня команда портовиків «Ольвія» зустрілась з молодими суперниками з ДЮФШ ФК «Миколаїв» U17. Арбітрами матчу були Євген Єремєєв, Олександр Капуста, Юрій Зеленський, спостерігач арбітражу — Олександр Комаренко.

Гра розпочалась на великих швидкостях, більшість атак проходило на половині ДЮФШ ФК «Миколаїв» U17. Однак, використавши декілька спроб, саме ця команда змогла першою відкрити рахунок: на 8-ій хвилині забиває Єгор Костюченко.

Далі «Ольвія» взяла м’яча під свій контроль та вже в середині першого тайму вирівняла рахунок. Та на цьому портовики не зупинились і завершили першу частину матчу на свою користь (забили Віктор Ходоровський (на 24-ій хвилині) та Антон Колихалов (на 37-ій).

Другий тайм команди вийшли на поле у складі 10 на 10, однак обидва супротивника залишалися досить активними та змогли потішити глядачів величезною кількістю небезпечних та яскравих моментів.

Окрім яскравих моментів, саме у другій частині матчу гравці мали найбільшу кількість порушень, які в деяких випадках завершувались червоними картками та викликом на поле медичного працівника.

Останній гол матчу забили «Миколаїв» U17, пробивши пенальті, однак взагалі «Ольвія» на один гол була попереду (відзначились у другому таймі портовики Віталій Саплєв (на 41 хвилині) та Віталій Лісачев (на 62-ій). Тож, досвід та наполегливість перемогли юність: остаточний результат зустрічі — 4:3 на користь «Ольвії».

Фото з цього матчу можна переглянути ЗА ПОСИЛАННЯМ.

13 грудня команда «Ольвія» на футбольному полі СК «Зоря» зустрілась з командою «Вікторія-Автогранд».

Перший тайм розпочався досить активно. «Ольвія» майже не відходила від воріт суперника, однак відкрити рахунок до перерви не вдалося жодній команді.

А от другий тайм був дуже яскравим та непередбачуваним. Першим забив гравець «Вікторії-Автогранд», а надалі «Ольвія» не лише наздогнала, та навіть стрімко випередила противника, забивши з невеликим проміжком часу загалом 6 голів!

Отже, остаточний рахунок матчу — 6:1 на користь «Ольвії».
Фото цієї гри можна переглянути за посиланням:

Не лише гарним матчем відзначився цей день. Своєю перемогою «Ольвія» привітала свого тренера — чемпіона світу 1987 року, майстра спорту Радянського Союзу Валерія Високоса, який відзначає сьогодні свій ювілей (50 років). Вітаємо переможців та їхнього визначного наставника!

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button