Общество

75 закладів Корабельного району перевірено під час 2-х "карантинних" рейдів у грудні

Складено 2 приписи про усунення порушень та 2 протоколи

Цей материал також доступний

У четвер, 3 грудня, з метою контролю за виконанням карантинних обмежень, пов’язаних з COVID-19, та тимчасових рекомендацій суб’єктами господарювання, яким дозволено впроваджувати свою діяльність, у разі дотримання ними вимог профілактичних та протиепідемічних заходів, робочою групою у складі представників головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області та спеціалістів відділу координації торгівлі та підприємництва адміністрації Корабельного району м. Миколаєва проведено рейд-обстеження по 49 об’єктах по пр. Богоявленському, вул. Генерала Попеля, а саме: 18-ти непродовольчих та 27-ми продовольчих крамниць, 2-х закладів громадського харчування, 2-х салонів краси.

Як повідомляє адміністрація Корабельного району, у ході рейду суб’єктам господарської діяльності представниками ГУ Держпродспоживслужби в Миколаївській області було надано 2 приписи про усунення недоліків з питань дотримання санітарно-гігієнічних норм під час дії карантину.

Крім того, 1 грудня тим же складом перевіряючих було проведено «карантинний» рейд-обстеження 26-ти об’єктів, а саме: 7-ми непродовольчих та 12-ти продовольчих крамниць, 6-ти закладів громадського харчування, 1 салону краси.

У ході рейду 1 грудня суб’єктам господарської діяльності представниками ГУ Держпродспоживслужби в Миколаївській області було надано 1 припис про усунення недоліків з питань дотримання санітарно — гігієнічних норм під час дії карантину та складено 2 протоколи за статтею 42 КУ «Про адміністративне правопорушення» («Порушення санітарних норм»).

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button