Общество

"Маршрутчики" не соблюдают правила перевозок - николаевская власть может только "пожурить" нарушителей

Водитель "маршрутки" с гос. номером ВЕ 7394 АА нарушил правила оказания услуг

Цей материал також доступний

Некоторые водители «маршруток» в Николаеве берут с детей полную стоимость проезда, как со взрослого, тем самым нарушая решение исполкома, в котором указано, что детям от 6 до 14 лет в период с 1 сентября до 1 июня стоимость проезда составляет 3 гривны. Так, с этой проблемой (а еще с хамством водителя, работающего на маршруте №91, в микроавтобусе с гос. номером ВЕ 7394 АА) столкнулась местная жительница Светлана Я., о чем она 3 декабря написала (прикрепив соответствующие фото) в “Фейсбук”-группе “Contact Center при Миколаївській міській раді”:

«Подскажите, пожалуйста, номер постановления, на каком основании, в одних маршрутках действует льготный (школьнику проезд) 3 грн, а в 91 маршрутке висит объявления о том, что льгот нет во время карантина. У ребенка был с собой действующий ученический, но при попытке сегодня выяснить у водителя, он просто начал орать».

Женщине ответил представитель управления транспортного комплекса Николаевского горсовета:

«Доводимо до відома, що з метою соціального захисту дітей та підлітків, встановлено: автобуси, які здійснюють перевезення в режимах руху «маршрутне таксі» та «звичайний» вартість проїзду дітей шкільного віку від 6 до 14 років у період з 1 вересня до 1 червня складає 3 грн. (рішення виконкому від 22 червня 2018 року за №607 зі змінами від 10 травня 2019 року).

В міському електротранспорті КП ММР «Миколаївлектротранс» та автобусах КП ММР «Миколаївпастранс» учні 1 — 11 класів їздять безкоштовно протягом навчального року. Миколаївська міська рада в межах своїх повноважень передбачила пільгове користування школярів електротранспортом з 1 вересня до 1 червня при пред’явлені учнівського квитка.

Також повідомляємо, що управлінням транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій Миколаївської міської ради порушене питання доведено до керівництва підприємства-перевізника ПП «ПиК» та наголошено щодо проведення додаткового інструктажу з водієм транспортного засобу д/н ВЕ7394АА, який здійснює перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті №91 з питання дотримання Правил надання послуг міським пасажирським транспортом, зокрема в частині перевезення пільгових категорій громадян, під час обслуговування пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button