ИсторияКультураОбщество

«Піщинка на одвічному Шовковому шляху», - у Миколаєві вийшла історична книжка про Вітовщину

Книга — плід консолідованих зусиль історика-науковця та місцевих аматорів-краєзнавців Вітовщини

Цей материал також доступний

Видавництво Iрини Гудим презентувало вихід історико-краєзнавчої книги Наталії Шевченко, Ольги Ясько та Віктора Мниха «Вітовщина. Піщинка на одвічному Шовковому шляху», про що повідомила сама видавниця на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Ця книга — плід консолідованих зусиль історика-науковця та місцевих аматорів-краєзнавців Вітовщини. Книга двулінгва, українською та англійською мовами. Iсторичний пазл часів Великого князівства Литовського на наших землях, який, здавалося, втрачено назавжди, потроху займає законне місце в трактуванні історії України. Книга наповнена як фактами, так і гіпотезами. Глибокий аналіз подій XIV–XVI ст., з посиланнями на наукові джерела, дає змогу читачеві уявити ті часи і усвідомити витоки зародження і становлення українського народу та його державності», — повідомила Ірина Гудим.

Також вона додала, що видавництво та автори висловлюють щиру вдячність за надану спонсорську допомогу у виданні книги успішна реалізація цього значимого науково-соціально проекту відбулась за участі консульству Литовської Республіки в м. Миколаїв, групі компаній «Агроф’южн» та ТОВ «ЄВТ ГРЕЙН».

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. Коробелов инфо , вы размещаете рекламу мошенников , за содействие есть ответственность по закону , уберите всп
    Лывающию рекламу типа на вас счёт зачислены средства, обещаю если будет такая реклама обращусь в полицию

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button