Общество

В Миколаєві пройде ЛГБТ-фестиваль «Дні рівності та гордості»

Щорічна прайд-подія спільноти ЛГБТ триватиме з 8 по 12 грудня 2020 року

Цей материал також доступний

Щорічна прайд-подія «Дні рівності та гордості» спільноти ЛГБТ триватиме з 8 по 12 грудня 2020 року. На цей раз захід відбудеться у режимі онлайн, де на глядачів та глядачок чекають кінопокази, фотовиставки, дискусії з гостями заходу і ще багато чого цікавого.

«Дні рівності та гордості» 2020 року присвячені тижню прав людини, якій весь світ відмічає у грудні. Саме тому однією з ключових подій фестивалю стане вручення щорічної премії «Райдужна стрічка». Це відзнака, якою ГО «Асоціація ЛГБТ «ЛІГА» вже багато років нагороджує наших союзників – представників/ць бізнесу, медіа, державних структур, – за підтримку ЛГБТ-спільноти у боротьбі за рівні права людини для всіх.

Мета заходу, який Асоціація ЛГБТ «ЛІГА» започаткувала ще 2008 року – сприяти діалогу різноманітних спільнот в регіонах України. Ми віримо, що культура та освіта – це та зброя, що допоможе нам зруйнувати стереотипи та подолати дискримінацію ЛГБТ-людей у суспільстві.

У цьому році Асоціація представляє оновлені «Дні рівності та гордості», інтегровані в онлайн формат через пандемію COVID-19.

Серед запланованих заходів: кінопокази Асоціації та організаційсоюзників, презентація фотовиставок нашої спільноти з Миколаєва та Одеси, майстер-класи та розважальні заходи, вручення щорічної премії «Райдужна стрічка» союзникам Асоціації у місті Миколаїв, вебінари для психологів, конкурси та розіграші для активних учасників фестивалю. Ми також запросили цікавих гостей – політичних діячів та діячок, матерів ЛГБТдітей, людей, які протидіють сімейному насильству щодо ЛГБТ, митців та мисткинь. До дискусії з ними ми запросимо глядачів_ок: онлайн-формат передбачає можливість задавати питання в прямому етері.

«Для Асоціації ЛГБТ «ЛІГА» завжди була пріоритетом взаємна інтеграція спільноти й суспільства. Ми ніколи не відокремлювалися від країни, від соціуму, ми завжди наполягали: ЛГБТ є частиною українського суспільства. Сьогодні ж ми відзначаємо ті результати, що принесла нам така позиція, а саме широке коло підтримки серед спеціалістів різноманітного профілю, батьків та родичів ЛГБТ, партнерських організацій та навіть владних структур» – заявляє голова організації Олег Альохін.

Для реєстрації на захід перейдіть, будь-ласка, за посиланням: https://bit.ly/EPD-reg.

Для отримання додаткової інформації, будь-ласка, звертайтесь до оргкомітету «Днів рівності та гордості» за телефоном +380 50 318-12-90 або електронною поштою liga.lgbt@gmail.com.

Для отримання найсвіжіших новин підписуйтеся на офіційні сторінки Асоціації у соцмережах: Facebook https://www.facebook.com/Association.LiGA/, Instagram https://www.instagram.com/liga_lgbt/.

ГО «Асоціація ЛГБТ «ЛІГА» – неприбуткова громадська організація, зареєстрована 26 грудня 1996 року, свідоцтво про реєстрацію громадського об’єднання № 168. Асоціація була заснована для об’єднання людей з гомо- та бісексуальною орієнтацією та трансгендерних людей з метою їх інтеграції в українське суспільство через підтримку інтересів спільноти ЛГБТ (спільноти лесбійок, геїв, бісексуальних та трансгендерних людей), проведення просвітницької роботи по пропаганді здорового способу життя, надання різноманітних послуг для спільноти ЛГБТ на півдні Україні. На сьогоднішній день у містах Одеса, Херсон та Київ працюють відокремлені підрозділи організації. Центральний офіс знаходиться у місті Миколаїв.

Читайте новини першими

Связанные статьи

16 комментариев

  1. «Дні рівності та гордості»
    Равенство, я понимаю они тоже люди, но при чем тут гордость??

    А радужную ленту сходу можно всем политикам и госструктурам вручить.

  2. хаххаххахахахахахахах !!!!!!! Вот это главное , к чему Украина пришла за все время независимости !!!!!!

    1. Радости то столько!!! Главное достигли!!!
      Да Пашка!!! Теперь тебе некого бояться!!! Дождался!!!

      1. Да представляешь , лучше геем стать , чем связать свою жизнь с такой дурой курящей как ты

  3. "Среди запланированных мероприятий: ...мастер-классы...конкурсы и розыгрыши для активных участников фестиваля."
    Понятно, что это для активных. А что запланировано для пассивных? О равенстве говорят, а сами пассивных обижают... Какое же это равенство?

    1. Ну да. Вот Пашка латентный, только узнал и обрадовался, что станет участвовать во всяких конкурсах. Фестивалит он итак знатно.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button