Общество

До освячення накупольних хрестів храму долучився голова Корабельного району

Молитва на освячення хреста, а також окроплення освяченою водою відбулося безпосередньо на місці розбудови храму

Цей материал також доступний

У середу, 25 листопада відбулось освячення і встановлення накупольних хрестів майбутнього Свято-Духівського храму міста Миколаєва, що розташований у Корабельному районі (вул. Торгова, 77).

Окрім священнослужителів до молитви також долучився голова адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради Олександр Цуканов, про це повідомляє Миколаївська єпархія Православної Церкви України:

З благословіння керуючого єпархією Високопреосвященнійшого Володимира, митрополита Миколаївського і Богоявленського, богослужіння очолив секретар прот. Роман Дідора у співслужінні настоятеля храму Святого Духа прот. Василія Мазурика, обласного благочинного прот. Андрія Стадовича і прот. Віталія Герди.

До молитви також долучився голова адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради Цуканов Олександр Миколайович.

Священнослужителі провели молебень перед початком усякого доброго діла у Свято-Духівському храмі, що знаходиться неподалік від будівництва нового храму на честь Святого Духа. Молитва на освячення хреста, а також окроплення освяченою водою відбулося безпосередньо на місці розбудови храму.

Читайте новини першими

Связанные статьи

6 комментариев

    1. Тобі одному. Перехреститися треба, коли щось ввижається. Зазвичай допомагає. Хоча тобі навряд чи допоможе.

  1. Это же раскольники, это ни православная церковь, это религиозная организация!

    1. Сам ти «раскольник»Їдь у московію до Кирила, а не сциш і сереш на український землі!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button