ОбществоПолитика

Екскерівник міліції Корабельного району Ігор Кіч став головою фракції «Слуга Народу»

У Миколаївській обласній команді «Слуга Народу» визначилися із головою фракції та кандидатом на голову облради

Цей материал також доступний

Днями у Миколаївській обласній організації партії «Слуга Народу» обговорили, яким чином новообрані депутати обласної ради розпочнуть реалізацію партійної стратегії розвитку регіону та провели першу робочу зустріч. Майбутні члені однойменної фракції в обласній раді стверджують — мають одні цілі, схоже бачення та вже налагоджене порозуміння та взаємну підтримку.

За участі народних депутатів Давида Арахамії, Олександра Пасічного, Олександра Гайду, Артема Чорноморова, Максима Дирдіна, Ігора Копитіна та Ігора Негулевського, а також голови обласного виборчого штабу партії «Слуга Народу» Віталія Кіма, обласні депутати, зокрема розглянули кадрові питання.

Так, одностайно вирішено, що головою фракції в облраді стане Ігор Кіч — фаховий і досвідчений юрист, близько 15 років він працював у правоохоронних органах, зокрема і на керівних посадах, після цього — у комерційній сфері. Чудово знається на питаннях інфраструктури, і зараз також працює у транспортно-логістичному напрямку. На виборах президента у 2019 Ігор Кіч був заступником керівника виборчого штабу Володимира Зеленського.

СПРАВКА: Кич Игорь Вячеславович (от партии «Слуга народа», 334 избирателя проголосовали за него на местных выборах-2020) 30.08.1979 г.р., заместитель директора транспортно-логистической компании — ООО «Агрі Транс Сістемс». После службы в Вооруженных силах Украины получил высшее юридическое образование, окончив в 2004 году Национальную академию внутренних дел. Работал на должностях следователя, оперативного сотрудника. Продолжительное время возглавлял линейное отделение милиции в Николаевском морпорту. После этого возглавлял Корабельный райотдел милиции. Также работал заместителем начальника Службы автодорог области. Намерен решать проблемы жителей, работая в облсовете системно.

Водночас, Ганну Замазєєву обрано претендентом на посаду голови Миколаївської обласної ради.

«Наше завдання — об’єднати обласну раду та напрацювати ефективні рішення для розвитку та успіху наших громад. Сумлінно співпрацюючи, разом ми зможемо вивести Миколаївщину на лідерські позиції серед усіх регіонів України за темпами розвитку економіки, якістю інфраструктури, кількістю залучених інвестицій та створення нових робочих місць. Адже впродовж попередніх двох місяців я мала багато зустрічей з жителями області, у кожної громади є свої виклики та проблеми. Люди чекають нашої уваги та підтримки, і ми не маємо права їх підвести», — наголошує Ганна Замазєєва.

Нагадаємо, ми писали: Скандальный «гаишник», экс-милиционер, безработная, пенсионер… Депутаты Николаевского облсовета от Корабельного района 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button