Общество

У Корабельному знов провели рейди проти "стихійщиків" та з перевірки дотримання карантину

Було складено 4 протоколи та 5 приписів.

Цей материал також доступний

У вівторок, 10 листопада, спеціалісти відділу координації торгівлі та підприємництва адміністрації Корабельного району спільно з представниками районного відділу поліції провели відпрацювання місць стихійної торгівлі на території Корабельного району м. Миколаєва з метою недопущення встановлення об’єктів незаконної торгівлі за адресами:

вул. Самойловича, 24, вул. Океанівська, 31,
пр. Богоявленський, 311, пр. Богоявленський, 342.

Складено 4 протоколи за статтею 152 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення» (торгівля у невідведеному для цього місці та без наявності відповідного дозволу). Матеріали направлено до адміністративної комісії при адміністрації Корабельного району для притягнення порушників до адміністративної відповідальності.

Того ж дня з метою контролю за виконанням карантинних обмежень та тимчасових рекомендацій суб’єктами господарювання, яким дозволено впроваджувати свою діяльність щодо дотримання ними вимог профілактичних та протиепідемічних заходів, робочою групою у складі представників головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області та спеціалістів відділу координації торгівлі та підприємництва адміністрації Корабельного району м. Миколаєва проведено рейд-обстеження 2-х закладів громадського харчування, 7-ми непродовольчих та 8-ми продовольчих крамниць, 2-х салонів краси (вул. Океанівська, №№ 28-40, вул. Генерала Попеля, №№ 221 -233).

У ході рейду суб’єктам господарської діяльності представниками ГУ Держпродспоживслужби в Миколаївській області було надано 5 приписів про усунення недоліків з питань дотримання санітарно-гігієнічних норм під час дії карантину.

Читайте новини першими

Связанные статьи

11 комментариев

  1. Рейды,6лядь, они проводят. Создайте людям условия для торговли и поразгоняйте этот гнидник около АТБ.

  2. Наливайки прикрывайте больше толку и порядка будет , а не места где бабушки себе прибавку к пенсии зарабатывают , не от хорошей жизни ....нашли блять с кого спросить ...

    1. Гыыы...бабушка с своего огорода апельсинчики и бананчики решила продать. И так вышло что апельсинчиков и бананчиков где то на тысяч 30, что составляет около 20 минимальных пенсий. Прибавочка ёпта к пенсии, не от хорошей жизни и не корысти ради.

      1. Я смотрю тебя прям жаба давит , даже не жаба а жопа завистливая ..... Взяточница Лавская ...а ты ее жопа или писько Лиз или сосуха.... ей взятки не дали и она решила так людям подлости делать .... Бога не ты не проститутка Лавская не боятись....

        1. Да срал я на твоего бога и на твою лавскую. Иди скотыняка законы читай и перестань общественные места зассыкать и засерать, между фарцовкой ананасами со своего огорода. Животные мля.

      2. Так ты вместо того что бы писать гадости , иди и то же зарабатывай к своей пенси дополнительные 20000тыс. А не завидую, И да еще не известно будет ли у тебя пенсия вообще. Ну если ты конечно взятки сторону откладываешь .....

        1. Говножуй, ничего ты не зарабатываешь, ты совершаешь преступление и получаешь преступные доходы. Так что не рассказывай мне курва как, когда и кем мне работать. Я ещё мнение странных лишенцев не слушал. Давят вас правильно, но мало.

        2. Тебя я смотрю на яйца или вагину давят еще как ... аж по твоим комментариям это видно....

        3. И да я работаю на гос. службе , и людей на пенсии поддерживаю, так как на пенсию 2000 тыс . Не реально прожить . И всем говорю идите и покупайте только у пенсионеров , чем бы они не торговали , бананами или трусами ....

  3. Вы лутше проведите рейд против алан техно .подняли цену на проезд с 6 до 8 грн с ГАЛИЦЫНОВО.НЕЗАКОННО

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button