ПроисшествияТема дня

«Я лише захищаюсь», - поліція затримала чоловіка з ножем на території школи Корабельного району

Поліцейським чоловік пояснив це тим, що його начебто переслідують.

Цей материал також доступний

У Миколаєві поліцейські охорони затримали чоловіка з ножем. Як повідомляє Управління поліції охорони в Миколаївській області, о 18:00 на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що в Корабельному районі на території школи помітили чоловіка, з предметом схожим на ніж. Наряд управління поліції охорони за лічені хвилини прибув на місце.

«Ми помітили чоловіка, схожого за орієнтуванням, що нам надали. При поверхневій перевірці ми виявили у нього ніж завдовжки 25 сантиметрів ззаду за поясом», — розповідає молодий інспектор роти реагування поліції охорони старший сержант поліції Михайло Дорошенко.

Поліцейським чоловік пояснив це тим, що його переслідують.

«Я лише захищаюсь. Вони мене хочуть вбити!», — знервовано говорив чоловік.

Провівши бесіду та заспокоївши його, поліцейські охорони дізнались, що чоловіка до його потрапляння в школу намагались наздогнати троє переслідувачів.

«Він розповів нам, що його переслідують троє чоловіків. Однак, обійшовши територію, ми нікого не побачили», — розповідає поліцейський – водій роти реагування поліції охорони старший сержант поліції Дмитро Мацибурук.

На місце викликали слідчо-оперативну групу Корабельного ВП ГУНП в Миколаївській області. Затриманим виявився місцевий житель 1982 року народження, раніше не судимий.

Слідчими розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 ККУ – «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Чоловіку загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

    1. Где ты увидел нож? Обычный клинок у него , и не факт что холодное оружие ,смотря какая сталь

      1. Со зрением у меня все хорошо. На фото нож. А экспертиза определит какой это нож, боевой, сувенирный или хозбыт.

  1. Хороший защитник !!!!! Интересно у всех на всякий случай жителей корабельного района с собой кинжал для защиты ??????

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button