ОбществоСпортТема дня

Кубок призерів у Миколаєві: "Ольвія" дала бій чемпіонам вищої ліги (відео)

Матч відбувся в рамках підготовки до зимової першості міста Миколаєва

Цей материал також доступний

У неділю, 1 листопада, у рамках підготовки до зимової першості міста Миколаєва з футболу, команда «Ольвія» (чемпіон першої ліги літньої першості 2020 року), яка представляє державне підприємство «Стивідорна компанія «Ольвія», зустрілась та перевірила свої здібності з сильним суперником — золотим призером вищої ліги — командою «Орексім».

Гра проходила на футбольному полі спорткомплексу «Зоря», арбітрами матчу були Євген Єремєєв, Ірина Голіяк, С. Пашинський, делегат — Ігор Клигін.

Відкрили рахунок матчу «орексімівці». Вже з початку гри вони взяли під свій контроль м’яча та змогли забити майже поспіль 3 м’яча.

«Ольвійці», недивлячись на натиск сильного суперника, також змогли забити гол (першого м’яча до їх воріт відправив Антон Колихалов). Однак гравці «Орексіму» не зупинялись на досягнутому та реалізували ще одне очко. Тож, рахунок першого тайму — 4:1 на користь команди «Орексім».

Другий тайм видався для «Ольвії» більш вдалим. Після перерви гравці команди показали згуртованість, технічність та результативність: їм вдалося реалізувати ще 3 голи. Однак і суперник не гаяв часу…

Остаточний результат зустрічі — 7:4 на користь команди «Орексім».

Більше фото з цього матчу можна переглянути за посиланням:

Керівник команди «Ольвія» Денис Нікора поділився своїми думками про цю гру, розповівши про важку, але цікаву боротьбу з номінованим суперником:

«В рамках подготовки к зимнему первенству г. Николаева, нашей командой был проведен матч Кубка Призеров (в нашем случае — чемпионов Высшей и Первой лиг города по итогам Летнего первенства). Соперник – «Орексим» (13 побед, 1 ничья, 0 поражений — в Высшей лиге!). Класс говорит сам за себя! Несмотря на это, наши ребята старались дать бой чемпиону высшей лиги. Столкнувшись с кадровыми проблемами (травмы), мы просмотрели на этом матче несколько новичков команды. Спасибо каждому игроку за самоотдачу! Вперед, «Ольвия», к победам!«

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button