Общество

За місяць до суду надійшло майже 30 адмінпротоколів за порушення правил карантину у Корабельному районі

Порушникам погрожують штрафи від 1 700 до 170 000 грн.

Цей материал також доступний

За чотири тижні (з 28 вересня по 23 жовтня) до Корабельного райсуду надійшло 29 адміністративних матеріалів, що складені співробітниками поліції за порушення правил карантину за ст. 44-3 КУпАП.

Так, за минулі три тижні (у період з 3 по 23 жовтня) до Корабельного районного суду міста Миколаєва надійшло 16 адміністративних матеріалів, що складені співробітниками поліції за порушення правил карантину за ст. 44-3 КУпАП, про що повідомляє прес-служба суду.

А протягом тижня з 28 вересня по 2 жовтня надійшло 13 адміністративних матеріалів, що складені співробітниками поліції за порушення правил карантину за ст. 44-3 КУпАП.

«Зазначимо, що відповідно до ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення правил щодо карантину людей», порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом України «Про захист населення від інфекційних хвороб», іншими актами законодавства, а також рішень органів місцевого самоврядування з питань боротьби з інфекційними хворобами карається накладенням штрафу на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 1 700 грн. до 3 400 грн.) і на посадових осіб — від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 3 400 грн. до 170 000 грн.)», — йдеться у повідомленні суду.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button