Общество

COVID-19 у Галицинівскій ОТГ станом на 12 жовтня: 2 смерті, більше 20-ти хворих

Також під наглядом лікарів знаходиться 47 контактних осіб

Цей материал також доступний

Станом на 12 жовтня у Галицинівській ОТГ на COVID-19 захворіло 28 чоловік, з яких п’ятеро одужали, а двоє померли, про що йдеться у повідомленні на сторінці ОТГ у соціальній мережі Facebook.

Також повідомляється, що на сьогодні на лікуванні знаходиться 21 мешканець ОТГ, хворий на коронавірус (19 лікуються амбулаторно, ще двоє – стаціонарно). Також під наглядом лікарів знаходиться 47 контактних осіб. Всього проведено тестувань: методом ІФА – 131 особа, методом ПРЛ – 139 осіб.

Всього в ОТГ зареєстровано 55 випадків пневмонії, з яких три особи мають позитивний тест на COVID-19. На амбулаторному лікуванні знаходиться 35 осіб, на стаціонарному –21.

«Всі ви знаєте, що у зв’язку з пандемією коронавірусу в Україні оголошено карантин. Відповідно до рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з 5 жовтня діє нове епідемічне зонування, згідно з яким м.Миколаїв віднесено до помаранчевої зони через значне зростання захворюваності. Ця ситуація не може не турбувати. І, хоч Вітовський район ще відноситься до «жовтої зони», темпи поширення інфекції свідчать, що бути оптимістом в цій ситуації – зайве», — йдеться у повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button