Общество

Зі збірного пункту в Корабельному районі 38 призовників поїхали до військових частин (відео)

Загалом область має відправити на службу 555 майбутніх військових

Цей материал також доступний

З різних районів Миколаївської області була сформована команда з 18 призовників, яка їде до 199 навчального центру десантно-штурмових військ у місті Житомир.

Ще одна команда з 20 призовників їде до 198 навчального центру Військово-Морських сих Збройних сил України, що в Миколаєві, для проходження першочергової навчальної підготовки.

«Протягом місяця вони будуть заселені, також будуть проходити фізичну підготовку, стройову підготовку та підготовку за фахом. Також будуть приймати військову присягу, після чого будуть розподілені по військових частинах Військово-Морських сил», — розказав начальник відділення засекречування 10-ї морської авіаційної бригади Ігор Вдовика.

Подробиці — у репортажі Суспільного від 9 жовтня:

Загалом цієї осені область має відправити на службу 555 майбутніх військових.

Після формування команди, призовники проходять контрольний медичний огляд. Тест на COVID-19 хлопці здавали при районних медичних комісіях. Після медогляду — бесіда зі старшим команди. Після бесіди на хлопців, відібраних в команду, адміністрація обласного збірного пункту розробляє і готує документи до відправки у війська.

Вік призовників — від 18 до 27 років. Термін служби залежить від наявності повної вищої освіти. Хто має повну вищу освіту, служать 12 місяців, інші — 18 місяців.

Нагадаємо, ми писали:
В армию — со школьной скамьи: Зеленский подписал Указ о призыве на службу с 18 лет

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button