Общество

Небайдужих просять допомогти талановитій дівчині з Миколаєва знову почути світ

Родина дівчини, на жаль, не має таких коштів на лікування

Цей материал також доступний

Директор розташованої у Корабельному районі школи №29 Лариса Грицюк звернулася до миколаївців по допомогу — в родині її знайомих сталася біда, їх дочка майже втратила слух.

Як повідомила Лариса Анатоліївна в «Фейсбук»-групі «Новости «Корабелов.Инфо», лікарі поставили дівчині, Руслані Романішиній, діагноз «Туговухість 2 ступеня». Причиною поступової втрати слуху, за словами лікаря, скоріше за все, стали наслідки антибіотиків, які кололи дівчині 10 — 15 років тому.

«Руслана, гарна дівчина і талановита танцівниця, вже 14 років, не дивлячись на проблеми зі слухом, виступає на багатьох міських концертах у складі балету «Каприз» (керівник Юлія Захарова), але зараз, через значне погіршення слуху, вимушена бути ізольованою від життя і улюбленої справи, адже роботу танцівниці, яка повинна чути ритм і мелодію, та глухоту поєднати неможливо.

Декілька днів тому у неї з’явилася можливість стати такою, як ми, і почути цей світ всього на 10 хвилин завдяки слуховому апарату. А потім знову тиша і вакуум. Вартість повноцінного життя для Руслани складає 78 000 гривень. Родина дівчини, на жаль, не має таких коштів на лікування. Частину суми вже зібрали рідні та знайомі, але більшої частини коштів ще не вистачає», — написала Лариса Грицюк.

Вона закликала миколаївців подарувати Руслані шанс жити повноцінним життям, надіславши їй хоча б невелику фінансову допомогу, надавши для цього реквізити:

Номер карти Романишина Алёна Викторовна Приват банк 4731219613630429.
Романишина Руслана валютная карта 5168745015358804.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Есть слуховые аппараты и по 10000гр.если ребёнок так нуждается чего не купить. Что говорить другим которые от антибиотиков потеряли слух и тоже талантливые. В корабельном районе очень много глухих и слабослышащих.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button